Fa kirakó, puzzle

Nézet:
Sorrend:
Raktáron
Utolsó darab!
11652-6

A klasszikus fából készült puzzle igazi kalanddá varázsolja a játékot. Találgatás és megdöbbenés, hogy melyik a megfelelő rész, támogatja a gyermek kíváncsiságát és a motoros készségek fejlesztését. Ahogy a gyermek a robosztus puzzle darabokkal kísérletezik, megismeri és megtanulja azonosítani a különböző formákat és színeket. A gyönyörű tenger alatti téma csalogató a gyermekek számára, hogy a játékot újra és újra játssza. A játékokat a Hape-val együttműködve készítik. Minden fából készült Hape játékot kiváló minőségű anyagok, egyedi design, gyermek oktatási ötletek és az élet ökológiai megközelítésének ötvözésével állítanak elő. A fa játékok megfelelnek az összes nemzetközi biztonsági előírásnak. A Hape fa játékgyártó teljes mértékben megérti a környezetre gyakorolt hatást, biztonságos és tiszta világot kínál a gyerekeknek.

  • támogatja a motoros készséget
  • A baba megtanulja a különböző színek és formák azonosítását
  • 4 ellenálló részt tartalmaz
  • Biztonságos és tartós anyagokból készül
  • 18hó + gyerekek számára alkalmas
  • Tisztítás: Nedves ruhával és enyhe szappanos vízzel tisztítsa. Ne merítse vízbe.

FIGYELMEZTETÉS: Távolítsa el és tartsa távol gyermekétől a csomagolást (zacskó, rögzítők, stb.). Sérülésveszély! Használat előtt javasolt a termék ellenőrzése. Ha bármelyik része sérült, ne használja a terméket és tartsa távol gyermekétől. Ne hagyja gyermekét felügyelet nélkül. A termék megfelel az ASTM &EN71 biztonsági előírásoknak.

 

-20%
Raktáron
Utolsó darab!
J07090

A nap felkelt, még egy gyönyörű nap az állatok számára. 

Vannak disznók, akik felveszi széna, míg a tyúkok tartani a pajta, a tehén és a ló frolicking a legelőn és a szamár vezetés a traktort, készen áll a munka a földeken. 

Miután elkészítette a 4 rejtvényt, képes leszel játszani a darabokkal, mint a valódi figurák, mert megállnak.

Ez a játék ideális a gyermek motoros készségeinek és képzelőerejének fejlesztésére

Egy nagyon szép  ajándék ötlet, hogy felfedezzék a gazdaságot.

A doboz mérete: 25 x 4 x 25 cm

3 990 Ft
4 990 Ft
Kezdete: 2021.08.30 A készlet erejéig!
-20%
Raktáron
Utolsó darab!
J07089

Ennek a 4 rejtvénynek köszönhetően segítse az állatokat, hogy csatlakozzanak az útvonalhoz, és ossza meg velük őrült kalandjaikat! 

Van egy elefánt, amely hajóval indul, a kacsa család az autóban, a béka, amely a világítótornyot őrzi, és a zsiráf, amely jégkrémes teherautójával járja a tengerpartot. 

A rejtvények rekonstruálása után játszhat olyan darabokkal, mint valódi figurák, mert megállnak! 

Ez a játék ideális gyermeke motoros képességeinek és képzeletének fejlesztésére. 

 Minden puzzle 3 vagy 4 darabból áll (összesen 14 darab).

3 990 Ft
4 990 Ft
Kezdete: 2021.08.30 A készlet erejéig!
Raktáron
Utolsó darab!
J07083

Chunky puzzle - fürdőszoba Janod. 5 darabos, vastag fa puzzle.

A figurák a puzzle-ön kívül is megállják helyüket: olyan vastagok, hogy meg tudnak állni saját "lábukon".

A darabok megfelelő helyre helyezésében segít a puzzle: az adott karakter ruházatának színével megegyező darabokat kell a megfelelő helyekre tenni.

A tálca furnérlemezből, a figurák pedig MDF lapból készültek.

Mérete: 22 x 1 x 22 cm

Raktáron
Utolsó darab!
J08001

A készlet 4 fablokkból áll. A készlet lehetővé teszi, hogy 6 különböző képet rendezzen az állati karakterekkel: sün, pingvin, bálna, bagoly, madár és szitakötő.

Ez egy nagyszerű puzzle a kisgyermekeknek, hogy elindítsák a kalandokat rejtvényekkel.

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
J08040

Egy nagyon színes páva a számok megtanulásához! Az alap úgy forog, hogy véletlenszerűen megálljon egy számon. A gyermek ezután megpróbálja megtalálni az e számnak megfelelő tollat ​​a pávon, és kiveszi azt. A tollak kétoldalasak, és 3 nehézségi fokon lehet játszanak: keresse meg a színeket, a számokat és számolja meg a pontokat.

Termék méret: 26,1 x 13,4 x 20,7 cm

Anyaga: csersznye fa

Raktáron
Utolsó darab!
MD10732

Nyolc hangszer várja a karmestert! Helyezd a hangszert a fából készült táblán a megfelelő helyre és hallgasd meg, hogy milyen hangot ad ki a hangszer.

A megfelelő hely kiválasztásában nem csak a hangszer formája lesz segítségedre, de a táblán lévő rajz is megmutatja, hogy melyik hangszernek hol van a helye.

A megfelelően elhelyezett hangszer hangja tisztán felcsendül a beépített hangszórón keresztül köszönhetően a táblába szerelt fényérzékelők szenzoroknak.

(Javaslat: a kirakós fényérzékelő szenzorokkal van ellátva, így érdemes egy világos szobában játszani vele).

AAA elem szükséges a játékhoz, amit a csomag nem tartalmaz.

Mérete: 22,2 x 29,8 x 1,9 cm

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
9540

Told el a reteszt, vagy nyisd ki a lakatot, majd tárd fel, hogy mi rejtőzik az ajtó mögött. Garantált a szórakozás ezzel a záras és reteszes, minőségi fából készült táblás játékkal. Akár többféle játék is játszható vele. Gyermeked megkereshet egy konkrét képet, vagy kis pajtásával versenyezhet, ki nyitja ki előbb a lakatot, vagy a reteszt. De akár egy jó történetet is kitalálhatnak azzal kapcsolatban, amit az ajtók mögött találtak. A játék kiválóan alkalmas a finommotoros készség fejlesztésére, a szem-kéz koordináció fejlesztésére, miközben a gyermek játszva ismeri meg a színeket, számokat, állatokat. Ajánlott 3 éves kortól.

Mérete: 30,5 x 23,5.

Raktáron
Utolsó darab!
2055

FA KÉSZSÉGFEJLESZTŐ JÁTÉK, PUZZLE FOGANTYÚVAL, KIS KEDVENCEK

 

Három, igazi kis kedvenc háziállat éldegél egy aranyos kis házban, akik csak arra várnak, hogy kirakóst játssz velük. A fából készült formák vastagok és mindegyiken található egy óriási gomb, amivel gyermeke könnyedén ragadhatja meg az egyes darabokat. A puzzle táblán láthatóak a kis kedvencek színes ábrái, így könnyen be tudja azonosítani gyermeke a puzzle helyét. Kiváló kikapcsolódást nyújt a gyermekek számára és elősegíti a szem-kéz koordinációs készség valamint a vizuális észlelés képességének fejlődését. 

Mérete: 29 x 29 x 4 cm