Kérdése van? Hívjon minket! 06-70-612-4298

Hírek

2020.11.10

A MAM kiváló minőségű termékei is megvásárolhatók webshopunkban!

Ha gyermekünk táplálásáról van szó, akkor tudatos szülőként szeretnénk megbizonyosodni róla, hogy nem csak maga a bébiétel és a tápszer kiváló minőségű, hanem maguk az eszközök is, melyek segítségével kisbabánk a táplálékot magához veszi. Vagy gondoljunk a fogzásra: itt is nagyon fontos, hogy olyan dolgokat vegyen a szájába, melyek nem károsak az egészségére, és megfelelően vannak fertőtlenítve. A sterilizálás és a fertőtlenítés a kisbabák esetében egyébként is elmaradhatatlan, de most, a koronavírus járvány idején még nagyobb odafigyelést igényel.

A Baby&More webáruházban számtalan olyan termék is megtalálható, melyek segítségével az etetés, a cumiztatás és a fogzás is biztonságossá tehető. Ahogy már egy korábbi cikkünkben is említettük, termékeink nagy részét mi is használtuk/használjuk, és a választék kialakítása során nagy figyelmet fordítottunk az igazán jó minőségű termékek felsorakoztatására. Éppen ezért nem hagyhattuk ki a MAM cumisüvegeit, cumijait, evőeszközeit, itatópoharait, fogkeféit, rágókáit és sterilizáló készülékeit sem a felhozatalból. 

A MAM legfőbb célja, hogy optimálisan segítse minden egyes gyermek egyéni fejlődését úgy, hogy közben egyszerűbbé tegye a szülők számára a babagondozást a mindennapokban. Szívügyüknek tekintik a fenntartható és felelős cselekvést. A történetük is úgy kezdődött, hogy szerettek volna megalkotni egy olyan cumit, melynek nem csak a dizájnja megkapó, hanem orvosilag ellenőrzött működésű, és alapanyagait tekintve is biztonságos. Alapelveik között szerepel, hogy olyan babagondozási cikkeket gyártanak, melyek globális csapatmunkában készülnek. Ez azt jelenti, hogy orvosokat, fejlődéspszichológus szakembereket, szülésznőket, szülői tanácsadókat, neves formatervezőket és szülőket is bevonnak a termékfejlesztés folyamatába. Emellett természetesen az alapanyagok használatára is kiemelten figyelnek, és elismert műanyagtechnológiai szakemberekkel működnek együtt a kutatás, a fejlesztés és a gyártás során. 

Látható tehát, hogy mennyire fontosnak tartják a minőséget és a biztonságot, de ezek mellett a megfelelő tisztításra és a sterilizálása is felhívják a szülők figyelmét. A MAM Anti-colic cumisüvegek például önsterilizáló funkciójuknak köszönhetően rendkívül gyors fertőtlenítést tesznek lehetővé, a MAM Perfect cumik pedig különleges és praktikus sterilizáló dobozban kaphatók. Ezen felül sterilizáló készülékeik is igen hasznosak, mert használatuk egyszerű és gyors. A jelenlegi járványhelyzetben a szokásosnál jobban ügyelni kell a higiéniára, ezért javasolt a cumik és cumisüvegek gyakoribb fertőtlenítése. A MAM készülékeivel minden használat előtt gyorsan és egyszerűen elvégezhető a sterilizálás. 

Mi, a Baby&More tulajdonosai is bátran ajánljuk tehát a MAM termékeit, mert nekünk nagyon is beváltak, használatuk könnyű, praktikus és biztonságos. Az alábbi linken érhetőek el webáruházunkban a MAM cumik, cumisüvegek, ivópoharak, sterilizálóké.

Vissza