Kérdése van? Hívjon minket! 06-70-612-4298

Hírek

2020.10.15

...minden, ami a gyermeknek szívből adható...

Felelős szülőként Te is arra törekszel, hogy gyermekednek mindenből a legjobbat add, amellett, hogy szeretettel és odafigyeléssel gondoskodsz róla? Fontos számodra, hogy szemed fénye boldog, vidám és életerős legyen a mindennapokban?
Legyen szó etetésről, altatásról, öltözködésről, játékról, vagy közlekedésről, nagyon fontos, hogy egy kisgyermek a legjobb minőségű termékeket kapja, hiszen egészsége és biztonsága a legfontosabb. Éppen ezért érdemes alaposan utána járni, hogy mit és hol vásárolunk, hogy mindig a legjobb minőségű, legpraktikusabb és legbiztonságosabb termékeket szerezzük be gyermekünk számára.A Baby&More egy újonnan megnyílt webáruház, ahol igazán jó minőségű és bevált termékeket értékesítenek olyan tudatos szülőknek, akik csakis a legjobbat szeretnék adni gyermeküknek. A kínálatban megtalálható minden, amire egy gyermeknek szüksége lehet, szem előtt tartva a kiemelkedő minőséget, a praktikumot és a hasznosságot.

A tulajdonosok szülőként szembesültek azzal, hogy már egy egészen kicsi gyermeknek is mennyi mindenre van szüksége, és hogy ezen dolgok beszerzése mennyi időt és odafigyelést igényel. Ekkor jött az ötlet, hogy létrehoznak egy webáruházat, amivel segítik szülőtársaikat abban, hogy könnyen megtalálhassák és beszerezhessék a legpraktikusabb és leghasznosabb, számukra már bevált termékeket, elérhető áron. Azt is tudják, hogy gyerekkel nem könnyű vásárolni, boltról boltra járni, ezért gondolták úgy, hogy üzletüket az online térben nyitják meg, lehetővé téve az otthonról, gyermek mellől elvégzett vásárlást.

Mivel a termékek jelentős részét ismerik, hiszen használták, vagy jelenleg is használják, ezért nyugodt szívvel ajánlják azokat, mert beváltak. Azt szeretnék, hogy a webshop valódi segítség legyen vásárlóiknak, ezért örömmel veszik a termékekkel kapcsolatos visszajelzéseket, hogy ezek alapján alakíthassák a kínálatot.

A termékek között megtalálhatók babaápolási kellékek, szebbnél szebb ruhák, etetéshez és fürdetéshez szükséges eszközök, babaszoba kiegészítők, játékok, járgányok, a gyermekek biztonságát szolgáló termékek, babakocsik, autósülések, és további hasznos kiegészítők.

A jövőre vonatkozóan céljuk a termékpaletta bővítése, hogy a szülők nagyobb gyermekeik számára is beszerezhessék a ruházati cikkeket, játékokat, és különböző kiegészítőket. Továbbá azt is tervezik, hogy nyitnak egy bemutató boltot, ahol a termékek megtekinthetők lesznek.

Érdemes tehát ellátogatni a Baby&More webáruházba, ahol természetesen nyitási akcióval is várják a vásárlókat, hiszen 2020. október 31-ig a vásárlás végösszegéből 5% kedvezményt biztosítanak! (A kedvezmény a már akciós termékekre is vonatkozik.)

Továbbá akik feliratkoznak hírlevelükre, egy 2.000 Ft értékű kupont kapnak, amit 20.000 Ft feletti vásárlás esetén tudnak beváltani!

Vissza