3 in 1 játékcenter

Nézet:
Sorrend:
SKIP303325

A Skip Hop Explore&More játékcenter 360 fokos forgóüléssel rendelkezik. a Discovery Window lehetővé teszi, hogy a babák a zongorát és a lábukat láthassák, miközben a térbeli tudatosság révén tanulnak. Négy fajta játék tartozik a játékcenterhez. Ahogy a baba nő, könnyedén átalakítható műanyag asztallá, így alkalmas rajzolásra vagy különböző játékokra.

SKIP303326

A Skip Hop Silver Lining Cloud játékcenter 360 fokos forgóüléssel rendelkezik. a Discovery Window lehetővé teszi, hogy a babák a zongorát és a lábukat láthassák, miközben a térbeli tudatosság révén tanulnak. Négy fajta játék tartozik a játékcenterhez. Ahogy a baba nő, könnyedén átalakítható műanyag asztallá, így alkalmas rajzolásra vagy különböző játékokra.

SKIP9G881310

A kicsik biztosan jól érzik magukat ezzel az interaktív asztallal! Kétféle játékteret kínál csecsemőknek és kisgyermekeknek, 20 olyan tevékenységgel, amelyek célja, hogy ösztönözzék a képzeletüket és a kreativitásukat. A gyerekek szeretnek játszani színes golyókkal vagy a zongorával, amely valódi hangokat utánoz. A szórakozás garantált!