Kérdése van? Hívjon minket! 06-70-612-4298

Hírek

2022.09.26

Mikor milyen járgány?

A babák napról napra, hónapról hónapra egyre ügyesebbek lesznek. A fizikai fejlődésük során először csak a kezeikkel, lábaikkal kalimpálnak majd már csak azt vesszük észre, hogy nem tudjuk őket utolérni a játszótéren. Szeretnénk segítséget nyújtani szülőtársainknak abban, hogy mikor milyen járgányokkal tudják gyermekük mozgásfejlődését segíteni.

Bébikomp

Első kis járgány ami az elindulásában segíthet, a bébikomp, mely 4-6 hónapos kortól használható. Nem kell a szülőknek folyamatosan a csöppségeket figyelni, hogy melyik pillanatban fog elindulni és esetlegesen valami baja történik, elesik a gyermek. A bébikompokban biztonságosan tudják megtenni első lépéseiket.

Tricikli

Következő amit érdemes lehet beszerezni, hiszen tavasztól késő őszig használható eszköz a tricikli. Olyan termék választását ajánljuk, amelyek akár évekig is a gyermek mozgását segítő játék lehet. Fejleszthető a gyermekek motorikus és mentális képessége is. Megmozgatják őket, miközben felkészítik a tekerésre, egyensúlyozásra őket. A Baby&More webáruházban már 360 fokban forgatható triciklit is lehet vásárolni, mely 6 hónapos kortól akár 4 éves korig használható. Csap pár mozdulat, és babánk máris velünk szemben lesz. A triciklik hatalmas kupolákkal rendelkeznek, melyek védik őket a naptől.

Bébitaxi

Mozgásra ösztönző játéknak kiváló a bébitaxi, mely benti használatra is alkalmas. Érdemes olyat választani, amely szülőkarral, napellenzővel és biztonsági karfával ellátott. Ezeket később el lehet távolítani, ha a gyermek már nem igényli a szülői irányítást. Áruházunkban több ismert autómárka kicsinyített mása megtalálható bébitaxiként, hiszen melyik csöppség ne örülne egy olyan autónak, mint amilyen apának vagy anyának van.

Futóbicikli

Amikor már stabilan tudnak járni a gyerekek, máris új mozgásformára vágynak. Erre alkalmas a futóbicikli. Minden gyermek szereti a kihívásokat, és miután már megtanulták a bébikomp, tricikli és bébitaxi kezelését jöhet is a következő lépcsőfok. A futóbiciklivel a fejleszthető az egyensúlyérzék, mozgáskoordináció. A kinti közlekedési szabályokat is megtaníthatjuk a lurkóknak ezzel. A futóbicikli kiválasztása során érdemes olyat vásárolni, amelyeknél a kormány és az ülés is állítható. Így különféle testtípusú gyermekek számára egyaránt kényelmesen használható.

Elektromos járművek

Egyre népszerűbbek a felnőtt autókról mintázott elektromos járgányok. A vezetés élménye a motorikus képességeket és a közlekedési szituációkban fejleszti a gyerekeket. A közlekedési szabályok betartása sokkal könnyebben rögzül náluk, mintha csak mondogatva lenne nekik. Megtanulják, hogy a zebra előtt meg kell állni. Gyakoroltatni lehet velük az irányokat, helymeghatározó szavakat. Pedállal és távirányítóval vezérelhető kis autók is megtalálhatóak webáruházunkban.

Bicikli

A gyerekek általában 4-5 évesen jutnak el arra a pontra, amikor elkezdik használni a hagyományos kerékpárt. Kialakul az egyensúlyérzékük, elérik a pedálokat, és már megtanulták az alapvető szabályokat is. Az első kerékpár választás során, olyat érdemes vásárolni amin pótkerekekkel és tolókarral vannak ellátva. Ezzel segíteni tudják a szülők a gyerekeket megtanítani biciklizni. Amikor már magabiztosan tekerik a biciklit, a pótkerekek elhagyhatók, és a szülői karral még segíteni tudjuk őket. A kart akkor érdemes elhagyni, amikor már maguktól megtudnak állni, és önállóan használják a féket is. Áruházunkban minőségi biciklik közül tudsz választani.

Kiváló minőségű termékeink izgalmassá teszik a kinti sétákat, és gyermekeknek különleges élményeket adnak.

Baby&More ...minden, ami a gyermeknek szívből adható…

 

Vissza