Hangszerek

Nézet:
Sorrend:
Raktáron
Utolsó darab!
J07603

Komponáld meg saját zenéd vagy hozd létre saját bandád! Tanulj meg játszani ezen a csodálatos, színes pöttyös, Confetti xylofonon. A minőségi fából készült Confetti sorozat hangszerei a kreativitást, zenei készségeket és képességeket fejlesztik.

A Janod hangszerek elsősorban gyermekjátékok, céljuk a zene iránti érdeklődés felkeltése.

Méret: 13,5 x 14,5 x 3,5 cm, anyaga: fa-8%
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
12397-2

Biztosítsa gyermekének a megfelelő kulcsot a zene megbecsüléséhez és a kreatív kifejezéshez a Baby Einstein Magic Touch™ billentyűzettel. Ez a csodálatos, díjnyertes Magic Touch technológiával készült fa játék a baba ujjaihoz hozza a zenét... gombok és billentyűk nélkül! Az innovatív fa billentyűk nem a hagyományos módon működnek, hanem kizárólag a meleg ujjak érintésével. Nincs több gomb! A kétféle játékmód lehetőséget ad a babának, hogy saját zenét alkosson, vagy klasszikus dallamokkal együtt játsszon. A Freeplay módban a zenei lehetőségek végtelenek, és a baba zongora, xilofon, hip-hop és dob hangok között válthat. A Play Assist technológia segít a babának felfedezni egy új dalt a fények követésével, a Silly mód pedig különféle hanghatásokat aktivál. Ez az inspiráló játék a kisgyermekek számára bemutatja a színeket és a hangjegyeket, miközben a hangok segítségével megérteti az ok-okozati összefüggéseket. A leendő zenésze el fog ámulni, hogy az ujjai vagy a lábujjai hogyan tudnak zenét szerezni egy egyszerű koppintással!

A játékokat a Hape-val együttműködve készítik. Minden fából készült Hape játékot kiváló minőségű anyagok, egyedi design, gyermek oktatási ötletek és az élet ökológiai megközelítésének ötvözésével állítanak elő. A fa játékok megfelelnek az összes nemzetközi biztonsági előírásnak. A Hape fa játékgyártó teljes mértékben megérti a környezetre gyakorolt hatást, biztonságos és tiszta világot kínál a gyerekeknek.

- A díjnyertes Magic Touch technológiát tartalmazza, ami azt jelenti, hogy nincs szükség több gombra.
- Fából készült - tartós, gyermekek számára biztonságos anyagok.
- Fából készült játék, amely valósághű billentyűhangokat játszik... mint a varázslat!
- Váltson zongora, xilofon, hip-hop és dob hangok között.
- Hozzon létre egy új dalt a fényhatásokkal együtt játszva.
- Engedje szabadjára kisgyermeke kreativitását és zenei szellemét.
- Több mint 150 hang és dallam, beleértve a hanghatásokat is.
- A hangerőt is beállíthatja, ahol a hangminőséget a jobb minőségű hangszórók garantálják.
- A nem mérgező és gyermekbiztos felület könnyen letörölhető, ne merítse vízbe.
- Kompakt és könnyen hordozható kialakítás, amely alkalmas padlóra, szőnyegre vagy asztalra.
- 3 darab AA elemet igényel, amelyek nem tartoznak a csomagba.
- Gyermekeknek 12 hónapos kortól alkalmas (de a felnőttek is szeretni fogják!).

A termék méretei: 67,30 cm x 5,08 cm x 20,30 cm

39 490 Ft
42 990 Ft
Kezdete: 2021.10.13 Vége: 2021.10.31
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
12491-6

A Baby Einstein™ érzékszervi játékával biztosan felkelti a baba figyelmét. A baba lefoglalt és érdeklődő marad, miközben felfedezi a játék által kínált különböző tevékenységeket. A Curiosity Clutch segít a szülőknek abban, hogy a csecsemők és kisgyermekek már korán megismerkedjenek a különböző formákkal, hangokkal, színekkel és textúrákkal, ami segít az ok-okozati összefüggések megértésében is. Ez az érzékszervi játék a Baby Einstein könyvek és videók népszerű karakterét, Tinker tigrist is bemutatja. BPA-mentes anyagokból készült, és könnyen tisztán tartható. Gyermekeknek 3 hónapos kortól alkalmas.

- Fejlődést elősegítő előnyök - ösztönzi a finom motorikus készségeket, és a kétkezes aktív játékon keresztül kialakítja az ok-okozati összefüggések megértését.
- Fenntartja a baba kíváncsiságát - különböző formák megfogása, összenyomása és csavarása.
- Stimulálja az érzékeket - a különböző hangok, akár csörgők, akár sípolás, valamint a kontrasztos minták és színek felkeltik a gyermek figyelmét, ösztönözve az érzékek fejlődését.
- Ösztönzi a képzeletet és a játékot - a játék 7 egyedi tevékenységet tartalmaz.
- BPA-mentes anyagokból készült.
- Könnyen tisztán tartható - csak törölje le nedves ruhával.
- Gyermekeknek 3 hónapos kortól alkalmas.

Méretek: 8,89 cm x 8,89 cm x 8,89 cm x 8,89 cm

-10%
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
12396-4

Engedje meg gyermekének, hogy fedezze fel a gitár varázsát a Baby Einstein Strum Along Songs ™ Magic Touch ™ varázslatos fából készült gitárjával.

- zenés játék a díjnyertes Magic Touch technológiával.

- Egy klasszikus fajáték valóságos gitárhangokat játszik húrok nélkül is ... mint a varázslat!

- valódi akkordhangokkal rendelkező hangszer

- fényhatások, amikor megérintik

- Váltás 2 gitárhang között: akusztikus és bendzsó.

- Reagál a pengetés mozdulatra, ezzel motiválva a valós játékot

- A tremolo (Whammy bar) aktiválja az extra módot a nagyobb hanghatások érdekében

- hangerőszabályzó

- A termék működéséhez 3 db AA elem szükséges, amelyeket a csomag tartalmazza

17 990 Ft
19 990 Ft
Kezdete: 2021.08.01 A készlet erejéig!
12507-6

A Bright Starts TropiKeys zongorájával a táncos buli a tenyerében elfér! A kicsik imádni fogják a vidám zenét, és a nagy billentyűk egyszerű megérintésével megismerkednek a számokkal. Hogy még szórakoztatóbb legyen, a játék világít is, ha megérinti. Vigye magával ezt a vidám játékot bárhová útközben, hogy mindig kéznél legyen.

- Zene, fények, számok - mindez együtt!
- A 10 dallam leköti a babát.
- Egyszerűen megfogható fogantyú az apró kezek számára.
- A gombok és billentyűk a finom motorikus készségeket támogatják
- A játék zongora elég kicsi ahhoz, hogy elférjen a pelenkázótáskában.
- Az első babazongora 3 hónapos babák számára.
- Nedves ruhával törölje át, ne merítse vízbe.
- A játékhoz egy AG13-as elem szükséges, amelyet a játék tartalmaz.

Méretek: 12,7 cm x 2,54 cm x 11,43 cm

-9%
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
11650-6

HU: A zenével és a varázslatos érintéssel kész zenei csillaga, klasszikus, vagy rocker zenésze lehet otthon.

A Magic Touch technológia azt jelenti, hogy már nincs szükség gombokra. Ha a gyermek megérinti a kisállatot mindig más hangot játszik le. Ébressze fel gyermekében a kreativitást és zenei szellemet.

 Két különböző játékmód, Drum Mode és Dallam mód, lehetővé teszi, hogy a gyermek átkapcsoljon a klasszikus dallamok és a saját dallamok között.

A zenei előadás szórakoztatja az egész családot. Beállíthatja a hangerőt is, ahol a hangminőséget egy magasabb minőségű hangszóró garantálja.

13 590 Ft
14 990 Ft
Kezdete: 2021.08.01 A készlet erejéig!
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
11649-6

A kis ujjak gyengéd érintésével kezdődik a legnagyobb zenei koncert. A Magic Touch zongora ideális módja annak, hogy a babát bevezessük a zene világába. Az innovatív, fából készült zongorabillentyűk nem hagyományos módon működnek, hanem a meleg ujjacskák érintésével. Nincs több gomb! A két játékmód lehetővé teszi a gyermek számára, hogy saját zenét hozzon létre, vagy együtt játszhat a klasszikus dallamokkal. A zongorához három lap tartozik, melyeken a dalok színes jegyzetekként vannak jelölve. A gyermek megtanulja a színkombinációkat a lapokon és a billentyűkön feltüntetett színek segítségével. Beállíthatja a hangerőt, ahol a hangminőséget a jó minőségű hangszóró garantálja.

-19%
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
52269-6

- 2 üzemmód: dob és dallam

- 3 színes, világító dob

- a dob megnyomásával aktiválódik a hang, dallam és a fények

- a fogantyú segítségével könnyedén szállítható

- 3 cserélhető elemet tartalmaz

- 3 hónapos kortól ajánlott

 

24,13 x 15,24 x 11,68 cm

6 490 Ft
7 990 Ft
Kezdete: 2021.09.06 A készlet erejéig!
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
12008-6

Hagyja, hogy gyermeke a Baby Einstein Magic Touch Mini zongora segítségével megismerje a zene varázslatos világát. Ez a mini zongora hasonló technológiával van felszerelve, mint a nagyobb verzió. A kis ujjak gyengéd érintésével kezdődik a legnagyobb zenei koncert. A Magic Touch zongora ideális módja annak, hogy a babát bevezessük a zene világába. Az innovatív, fából készült zongorabillentyűk nem hagyományos módon működnek, hanem a meleg ujjacskák érintésével. A két játékmód lehetővé teszi a gyermek számára, hogy saját zenét hozzon létre, vagy együtt játszhat a klasszikus dallamokkal. Ez a hordozható játék, ami kicsi és erős, támogatja a finom motorikus készségeket, amikor a gyermek a színes köröket forgatja.

 A játékot a Hape-vel együttműködve készítik. Minden fából készült Hape játékot kiváló minőségű anyagok, egyedi design, gyermek oktatási ötletek és az élet ökológiai megközelítésének ötvözésével állítanak elő. A fa játékok megfelelnek az összes nemzetközi biztonsági előírásnak. A Hape fa játékgyártó teljes mértékben megérti a környezetre gyakorolt hatást, biztonságos és tiszta világot kínál a gyerekeknek.

 

-  Magic Touch technológia

- 2 féle játékmód, melyet a gyermek felfedezhet

- a gyerekek bárhová magukkal vihetik

- 3 db AAA elem szükséges a működéshez

- 3 hó+ gyermekeknek ajánlott

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
12011-6

3 hónapos kortól

Hagyja, hogy gyermeke létrehozza saját felvonuló zenekarát. Ez a fa tamburin lesz az első kedvenc hangszere. A zenélő játék támogatja a gyermek finom motorikus készségeinek fejlődését. Hozzájárul ahhoz, hogy inspirálja gyermekét az egész életen át tartó zene szeretetére.

A játékot a Hape-vel együttműködve készítik. Minden fából készült Hape játékot kiváló minőségű anyagok, egyedi design, gyermek oktatási ötletek és az élet ökológiai megközelítésének ötvözésével állítanak elő. A fa játékok megfelelnek az összes nemzetközi biztonsági előírásnak. A Hape fa játékgyártó teljes mértékben megérti a környezetre gyakorolt hatást, biztonságos és tiszta világot kínál a gyerekeknek.

- természetes fa elemek biztosítják a hosszantartó szórakozást

- támogatja a finom motorikus készségek fejlődését

- inspirálja a zenére

11874-4

12 hónapos kortól

 

Hagyja, hogy a baba felfedezze a zene varázsát a Baby Einstein Magic Touch ukulelével. A kis ujjak gyengéd érintésével kezdődik a legnagyobb zenei koncert. A Magic Touch ukulele ideális módja annak, hogy a babát bevezessük a zene világába. A hangszer lehetővé teszi a gyermek számára, hogy saját zenét hozzon létre, vagy meghallgassa a 30+ klasszikus dallamokkal és hangokat. A hangszer valódi akkordokat is játszik. Az ukulele támogatja a finom motorikus készségek fejlődését.

A játékot a Hape-vel együttműködve készítik. Minden fából készült Hape játékot kiváló minőségű anyagok, egyedi design, gyermek oktatási ötletek és az élet ökológiai megközelítésének ötvözésével állítanak elő. A fa játékok megfelelnek az összes nemzetközi biztonsági előírásnak. A Hape fa játékgyártó teljes mértékben megérti a környezetre gyakorolt hatást, biztonságos és tiszta világot kínál a gyerekeknek.

- 3db AA tipusú elem szükséges a működéshez, nem tartozék.

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
11883-4

Hagyja, hogy a baba felfedezze a zene varázsát a Baby Einstein Magic Touch xilofonnal. A kis ujjak gyengéd érintésével kezdődik a legnagyobb zenei koncert. A Magic Touch xilofon ideális módja annak, hogy a babát bevezessük a zene világába. A két játékmód lehetővé teszi a gyermek számára, hogy saját zenét hozzon létre, vagy meghallgassa a 30+ klasszikus dallamokkal és hangokat. A xilofon támogatja a finom motorikus készségek fejlődését, a színes fények és gombok segítenek megtanulni a színeket.

A játékot a Hape-vel együttműködve készítik. Minden fából készült Hape játékot kiváló minőségű anyagok, egyedi design, gyermek oktatási ötletek és az élet ökológiai megközelítésének ötvözésével állítanak elő. A fa játékok megfelelnek az összes nemzetközi biztonsági előírásnak. A Hape fa játékgyártó teljes mértékben megérti a környezetre gyakorolt hatást, biztonságos és tiszta világot kínál a gyerekeknek.

-  Magic Touch technológia

- 2 féle játékmód, melyet a gyermek felfedezhet

- támogatja a finom motorikus készségek fejlődését és a színek megismerését

 - 3 db AA elem szükséges a működéshez, nem tartozék

- 12 hó+ gyermekeknek ajánlott