Kreatív, kézműves játék

Nézet:
Sorrend:
-21%
Raktáron
Utolsó darab!
J07753

A mandala használatával a gyermek 9 táncos ruháját készítheti el és díszítheti a világ minden tájáról, már nyomtatva és kivágva.

 Ha elkészült, akkor egy támaszra teheti őket.

Jó játékot !

Tartalmaz: 1 mandalát, 9 kinyomtatott táncost, 1 tubus ragasztót, 130 színes gyémántot, 1 fekete jelölőt, 6 színes ceruzát, 1 tartót és 9 papírlapot.

3 490 Ft
4 390 Ft
Kezdete: 2021.08.30 A készlet erejéig!
Raktáron
Utolsó darab!
J07917

Az egyszarvúak és a flamingók a gyermek következő tolltartójának ékei lesznek! Itt van egy szép tolltartó, amelyet kidíszíthetsz egy csomó minta, egy medál és egy pompom segítségével.

Egyszerűen helyezd az anyagra a mintát, és dörzsöld meg a fapálcával, hogy rátapadjon! Legyen a tiéd a legmenőbb tolltartó az iskolában, amit te magad egyedileg terveztél! 

Ez a készlet egy 17 x 7 cm-es ceruzatartót, 1 sablont, 1 fapálcát, 1 arany csillagot, 1 fluoreszkáló rózsaszín pompomot, és 1 leírást tartalmaz.

Raktáron
Utolsó darab!
J07768

Szép díszeket készíthet ezzel a mozaik habkártya-készlettel a farm témájához. 

Ehhez könnyű, csak a különböző mozaikokat kell ráragasztani a számozott dobozokra.

 Ez a doboz lehetővé teszi 5 mozaikkártya létrehozását, amelyek egy lovat, tehenet, disznót, nyulat és tyúkot ábrázolnak. 

Ez a tevékenység tökéletes a koncentráció és a kézi készségek fejlesztésére. Jó játékot !

Tartalmaz: 5 előre ragasztott kártyát, 10 négyzet alakú hab mozaik táblát, 3 kerek csillogó mozaik táblát és egy magyarázó szórólapot.

Raktáron
Utolsó darab!
J07946

FLITTER MŰVÉSZET "CSODÁLATOS KERT"

Milyen rendkívüli kert, tele csillogó pillangókkal és virágokkal!

Mindhárom kártyán ragadós pontok vannak, ahol a 270 kerek és fényes flittert lehet elhelyeni, amelyek gyönyörűen díszítik az állatokat és a virágokat ezekben a festményekben. A füzet tartalmazza az utasításokat a példák egyszerű követéséhez. A kreatív készlet három öntapadó keretet és 270 flittert tartalmaz, 5 különböző színben.

Raktáron
Utolsó darab!
J07952

Gyöngyházfesték a költészet és romantika világának témájában: szeretjük ezt a készletet, és a gyerekek is! 4 gyönyörű képet tartalmaz a gyermekek számára, melyek mindegyike egy évszakot jelenít meg. A mellékelt sablon segítségével megbizonyosodhatnak arról, hogy a kész festmények tökéletesek-e. A gyöngyházfényű festék minden képnek csillogó hatást kölcsönöz.

A kreatív készlet 4 képből, 1 kartonból készült sablonból, 5 gyöngyházfestékből és 1 fakecsetből áll. A mellékelt füzet utasításokat tartalmaz az egyes képek színezéséhez.

A lapok mérete 20,6 x 24,3 cm. 

-7%
Raktáron
Utolsó darab!
J07791

A 3D képkészítő kreatív készlet a tündérek és a sellők világát kelti életre.

Miután a két táblát a kétoldalas habbal összeállítottuk, hogy 3D-s hatást fejtsen ki a festményekre, a hátsó részén található akasztónak köszönhetően a szobát díszítse.

1 690 Ft
1 820 Ft
Kezdete: 2021.08.30 A készlet erejéig!
Raktáron
Utolsó darab!
J07947

KRISTÁLY PIXIES "KIS" DEKORÁCIÓ

Kreatív csillámkészlet Csillogó kristályokkal a szett 3 kicsi állatot tartalmaz, az állatok  díszítésre 450 mini kristáy van , 1 tollat ​​a kristályok felviteléhez, , 3 szalagot az akasztáshoz és 1 útmutatót a dekorációk készítéséhez. Ez a tevékenység fejleszti a motorikus készségek, reflexió és alkalmazás. A Janod készlet a gyermekek készségeinek és fantáziájának létrehozására, támogatására szolgál.  Különböző technikák létrehozása elősegíti a koncentrációt és a , a természetes felfedezést és a művészi képességeket. 

A szett tartalmaz : 3 kis állatot, 3 szalagot , 450 mini kristályt ( 5 féle színben), egy tollat

Raktáron
Utolsó darab!
J07848

MATRICA CSOMAG - TÜNDÉR

Dekoratív matrica csomag 4 táblát tartalmaz a témája a tündérek és a világuk.

csillogó matricákat virágokkal, ruhák, kiegészítők, tündérek. Díszítheted vele notebookodat, füzetedet vagy amit szeretnél.

Ajándéknak is kiváló barátnődnek.

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
J04654

A JANOD márkanév fából készült nyuszis persely gyönyörű és praktikus dísze egy gyerekszobának. Eredeti kialakítás különbözteti meg: a cső formája, kerek, nyitott hátú, vicces farokkal, mágnessel és átlátszó arccal zárva, ennek köszönhetően a gyermek láthatja megtakarításait. Az állat fésűjén érme nyílás található. A nyuszi fehér, hosszú rózsaszín fülekkel és szélesen elosztott lábakkal rendelkezik, ami stabilvá teszi. Ez egy teljesen biztonságos és kivételesen esztétikus kiegészítő, amely varázst ad a kisgyermek terének, és ugyanakkor remek kezdet lesz a spórolás elsajátításának elsajátításához. 

Termék méret: 12 x 11 x 16 cm

Raktáron
Utolsó darab!
J07864

Radírból soha nem lehet elég! Ezek a cuki radírok tökéletesek lesznek az iskolába vagy otthonra is. A kis üvegben 20 db mini radír található, mindegyik egyedi, elbűvölő mintával.

A műanyag üvegcse egy parafadugó segítségével könnyen lezárható, így biztos nem fogsz elhagyni egy radírt sem a gyűjteményedből. 

Ez a divatos radírkészlet ideális ajándék az írószereket kedvelő gyermekek számára. 

A radírok róka vagy unikornis témában kaphatóak. A kiválasztás véletlenszerű.