Szerepjáték

Nézet:
Sorrend:
Raktáron
Utolsó darab!
J07917

Az egyszarvúak és a flamingók a gyermek következő tolltartójának ékei lesznek! Itt van egy szép tolltartó, amelyet kidíszíthetsz egy csomó minta, egy medál és egy pompom segítségével.

Egyszerűen helyezd az anyagra a mintát, és dörzsöld meg a fapálcával, hogy rátapadjon! Legyen a tiéd a legmenőbb tolltartó az iskolában, amit te magad egyedileg terveztél! 

Ez a készlet egy 17 x 7 cm-es ceruzatartót, 1 sablont, 1 fapálcát, 1 arany csillagot, 1 fluoreszkáló rózsaszín pompomot, és 1 leírást tartalmaz.

Raktáron
Utolsó darab!
J06524

A szép napok egész évben megvannak, és a kis család kimegy egy jót piknikezni! A gyerekek imádni fogják ezt a bőröndöt, hogy mindenhova elvigyék a sikeres piknikhez!

A tok 4 csészét, 4 tányért, 4 teáskanált, 4 villát, 4 kést és egy terítőt tartalmaz családjával vagy barátaival való étkezéshez.

Jó játékot !

-20%
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
J02740

A Stratégiai játékban hajóval keresztezd a tengert, gyűjtsd össze a kincset, és büszkén küzdj meg a tengeri szörnyekkel és más kalózokkal, hogy megőrizd mindaddig, amíg visszatérnek a szigetre. 

Használd a titkos részeket, hogy gyorsabban menjen! 

Akcióval és csavarásokkal teli stratégiai játék. Játék, amely kartonpapírból, 9 fa gyalogból áll (4 kalóz a hajón, 4 szörny, 1 kincs) és 2 kocka. 

 A játék célja az, hogy összegyűjtsd a tábla közepén található kincset, és visszavidd a szigetre segítve kalózodnak elkerülni a szörnyeket. 

Összecsukható karton tálca a dobozban való egyszerű tároláshoz. 

A játék szabályai több nyelven szerepelnek. Jó játékot !

3 290 Ft
4 120 Ft
Kezdete: 2021.08.30 A készlet erejéig!
-1%
Raktáron
Utolsó darab!
4800

Építsd fel kockáról kockára ezzel a készlettel saját álomvilágodat. A 33 darabos farm témájú készlet, állatokat, épületeket, pótkocsis traktort tartalmaz, amibe pont bele tudod illeszteni és szállítani a farm állatait. A fából készült kis játékelemek csodásan és részletgazdagon díszítettek az egyik oldalukon. Az elemek alkalmasak csoportosításra, számolásra, de még egymásra is pakolhatod őket ezzel is javítva a finom motoros készséget, a számolási ismereteket, a történet elbeszélési képességet és a képzelőerőt. A játékot legizgalmasabban a Mellissa & Doug játékszőnyegén lehet játszani. Méretei: 43 x 37 x 5,6cm. Súlya: 2,4kg

8 990 Ft
9 110 Ft
Kezdete: 2021.08.30 A készlet erejéig!
Raktáron
Utolsó darab!
30142

A beépített sínek, a színes táj és a vidám játékdarabok által a gyermekek fantáziája szárnyalni fog…, és ez még nem minden, mert ezt a játékot bárhova magukkal tudják vinni köszönhetően az összehajtható, erős, fából készült tároló doboznak, melynek felszínén került kialakításra a játéktér beépített sínekkel, amin a farm járművei tudnak közlekedni (traktor, teherautó, két trailer mágneses csatlakozásokkal).

Állítsd fel a hidat, az istállót a silóval, a gabonatárolót. A fából készült játékelemek között megtalálhatóak a fák, állatok, szalmabálák, melyek csak tovább ösztönzik a fantáziadús játékot.

Minden elemet rendezetten lehet tárolni az összecsukható dobozban, melynek kényelmes füleivel bárhova el lehet vinni azt. És a dobozban még sok hely marad más játék számára is. Legyen élvezetes a játékidőtök.

Támogatja az önálló játékot és a motoros készségek fejlesztését.

Részletek:
- 17 darabos farmos játékkészlet, fából készült tároló dobozzal, mely összecsukható és kinyitható és a felszínén található a játékasztal beépített sínekkel
- tartalmaz négy fából készült járművet, amivel be lehet járni a farmot: teherautó, traktor, 2 trailer mágneses csatlakozókkal
- állítsd fel a hidat, az istállót a silóval, a gabonatárolót, a fákat, állatokat, és szalmabálákat
- sok hely van a játékelemek tárolására és a tartó egy kényelmes füllel is el van látva a szállításhoz

Fedezd fel a játék számtalan formáját:
- RENDEZZ: rendezd csoportba a járműveket, állatokat, épületeket és az egyebeket, majd számoljátok meg mindegyik csoport elemeit. Melyikben van a legkevesebb? És a legtöbb?
- BÁLÁZZ: tedd fel a szalmabálákat a teherautóra, majd szállítsd el az egyiket a közeli kertbe, a másikat a kis vízen keresztül. Beszélgessetek arról, hogy a teherautó hol halad el, ahogy a farm körül mentek
- FARM MESÉK: Meséljetek történetet az állatokról, akik a farmon élnek. Lehet, hogy a gazda elment és a ló meg a bárány fejükbe vették, hogy elviszik egy körre a traktort? És mi következik ezután?
- TEHÉN SZTORI: hoppááá! A tehén elaludt az úton! Küldd ki a gazdát a traktorral és a trailerrel, hogy biztonsággal visszahozza Álmos Ármint az istállóba

Raktáron
Utolsó darab!
30141

A beépített sínek, a színes táj és a vidám játékdarabok által a gyermekek fantáziája szárnyalni fog…, és ez még nem minden, mert ezt a játékot bárhova magukkal tudják vinni köszönhetően az összehajtható, erős, fából készült tároló doboznak, melynek felszínén került kialakításra a játéktér, beépített sínekkel a járművek (rendőrautó, mentőautó és tűzoltó) részére, valamint rendelkezésre áll egy fából készült helikopter is a gyorsabb életmentés céljából. Állítsd fel a hidat, egy városi alagutat, avagy az egysínű vasutat, mely a város felett száguld végig. A fából készült játékelemek között megtalálhatóak az épületek, KRESZ táblák, és egy fa, melyek csak tovább ösztönzik a fantáziadús játékot. Minden elemet rendezetten lehet tárolni az összecsukható dobozban, melynek kényelmes füleivel bárhova el lehet vinni azt. És a dobozban még sok hely marad más játék számára is. Legyen élvezetes a játékidőtök. Támogatja az önálló játékot és a motoros készségek fejlesztését.

Részletek:
- 18 darabos városi játékkészlet fából készült tároló dobozzal, mely összecsukható és kinyitható a felszínén játékasztallal, beépített sínekkel
- tartalmaz négy fából készült járművet, amivel segítségre siethetsz, és életet menthetsz: rendőrautó, mentőautó, tűzoltó és helikopter
- állítsd fel a hidat, a városi alagutat az egysínű vasúttal, mely a város felett száguld végig, az épületeket, a KRESZ táblákat, és a fát
- sok hely van a játékelemek tárolására és a tartó egy kényelmes füllel is el van látva a szállításhoz

Fedezd fel a játék számtalan formáját:
- RENDEZZ: rendezd csoportba a járműveket, KRESZ táblákat, épületeket és az egyebeket, majd számoljátok meg mindegyik csoport elemeit. Melyikben van a legkevesebb? És a legtöbb?
- A VÁROS KÖRÜL: Állítsd fel az összes elemet a pálya körül. A rendőrkapitányságtól kiindulva hajts körbe a pálya körül, és közben jelentsd a kapitányságnak, hogy mit látsz a városban
- MENTS: Az alagút környékén baleset történt. Döntsd el, hogy melyik jármű szükséges a mentéshez, és siess vele a helyszínre
- VÁROSI MESÉK: Mesélj történetet a városban élő és dolgozó emberekről. Lehet, hogy valaki a vasúton utazott, miközben az alagútban elhaladt a tűzoltó autó? És mi történt utána?

Raktáron
Utolsó darab!
14607

Ebben a hordozható garázsban 3 autó várja, hogy akcióba lendülhessen! Válaszd ki a megfelelő színű kulcsot és nyisd ki vele a garázs kapuját, nyomd meg a gombot, hogy a rámpa kinyíljon, és már küldheted is az autókat a mentéshez. A garázs tetején található fogantyú segítségével bárhova magaddal viheted a teljes készletet.

Mérete: 25 x 20 x 16 cm

-8%
Raktáron
Utolsó darab!
2505

Csing-ling, bimm-bamm… kiváló minőségű fából készült, készségfejlesztő ház, 4 különféle élethű csengő hanggal, 4 tagú, fából készült figurák, melyek kezei és lábai mozgathatóak, 4 db egyedi ajtózárral és a hozzájuk megfelelő kulcsokkal. A kulcsok a játékhoz vannak rögzítve, így azokat elhagyni nem lehet, és bárhova mész a házat könnyedén magaddal tudod vinni a tetején található masszív fül segítségével.

Mérete: 25.4 x 19 x 18.3 cm.

10 990 Ft
11 990 Ft
Kezdete: 2021.08.30 A készlet erejéig!
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
9540

Told el a reteszt, vagy nyisd ki a lakatot, majd tárd fel, hogy mi rejtőzik az ajtó mögött. Garantált a szórakozás ezzel a záras és reteszes, minőségi fából készült táblás játékkal. Akár többféle játék is játszható vele. Gyermeked megkereshet egy konkrét képet, vagy kis pajtásával versenyezhet, ki nyitja ki előbb a lakatot, vagy a reteszt. De akár egy jó történetet is kitalálhatnak azzal kapcsolatban, amit az ajtók mögött találtak. A játék kiválóan alkalmas a finommotoros készség fejlesztésére, a szem-kéz koordináció fejlesztésére, miközben a gyermek játszva ismeri meg a színeket, számokat, állatokat. Ajánlott 3 éves kortól.

Mérete: 30,5 x 23,5.

Raktáron
Utolsó darab!
3744

8 játék ló nyitható ajtajú istállóval minőségi fából, mely kortól függetlenül elkápráztat minden kis lovast. Gyönyörű Melissa & Doug fajáték.

Nyisd ki az istálló ajtaját, engedd szabadon a lovakat, hogy együtt játszhassatok!

Csodáld meg a lovak egyedi fajtajeleit, majd tedd vissza a helyükre, csúsztasd rá a reteszt az ajtóra játék végén, hogy a legközelebb is megtaláld őket. Nagyon szép, igényes játék szerepjátékhoz, lovas mesék kitalálásához. Az istálló praktikus tároló is egyben.

Az istálló tetején egy erős fogantyú is található, gyermekre ártalmatlan fémből, így bárhova viheti magával.

Az istálló mérete: 12 x 31 x 12 cm.

 

Raktáron
Utolsó darab!
4087

Gyermeked legizgalmasabb konyhai vagy éttermi játékkészletének kiegészítője lehet ez a szerepjáték! Órákon át szórakoztató és önfeledt időtöltést nyújt a két mágneses fagyis kanál, a négy különböző „ízesítésű” gombóc és a minőségi fából készült tölcsérek. És mindez egy fadobozban könnyedén tárolható, ha éppen nem játszol vele. Talán a gyermek számára nincs is fantasztikusabb, mint egy fagylaltkehely. Vagy mégis? Hát persze! Ha Ő, saját maga készíti el! Óvodások számára kiválóan alkalmas az életből vett szerepek és szituációk eljátszására, a kis életük tudatos irányítására (idősebb gyerekek számára is ellenállhatatlan).

Ez a minőségi fából készült játékkészlet lehetőséget biztosít szerepjátékok eljátszására: Hány gombócot kérsz? Milyen ízű fagyit szeretnél? Kérsz még egyet? Természetes körülmények között, az eladó szemszögéből láthatják a világot, mely segíti fejleszteni a kommunikációs, kéz-szem koordinációs, számolási, memorizálási képességüket, miközben erősödnek szocializációs készségeik.

Mérete: 26,7 x 33 x 8,9 cm