Légzésfigyelő

Nézet:
Sorrend:
Raktáron
Utolsó darab!
5999883433201

Baby Controll BC-200 Légzésfigyelő

A digitális légzésfigyelő készülék maradéktalanul tudja azokat a különleges szolgáltatásokat, amelyek a Baby Control termékcsaládot jellemzik:

 • digitális mozgásintenzitás kijelzés
 • eseménymemória
 • digitálisan állítható érzékenységi küszöbszint
 • dupla biztonsági sziréna
 • elemfeszültség figyelés, stb.

Ehhez adunk egy nagyméretű érzékelőlapot, ami kisebb méretű kiságyakban megfelelő érzékelési biztonságot nyújt. Az érzékelőlap nagyfokú oldalirányú érzékenysége miatt a tényleges lapméretnél lényegesen nagyobb felületet képes megfigyelni a készülék. Később, ha mégis szükség lenne rá, akár plusz két lappal bővíthető. Ennek a típusnak előnye a kedvező ár.

 

baby-control-bc-210

Baby Controll BC-210 Légzésfigyelő

A digitális 2 érzékelőlapos légzésfigyelő készülék átlagos méretű kiságyban a teljes fekvőfelületet figyeli. Tökéletes biztonságot nyújt a babának, nyugodt éjszakát a mamának.
Ezt a típust azoknak a szülőknek javasoljuk, akik elsősorban a biztonságot akarják megteremteni, de az egyébként is sokat tudó készülék mellett nincs szükségük más extra szolgáltatásra. Ez a típus optimális választás, kompromisszum nélkül.

 

5999883433232

Baby Controll BC-230 Légzésfigyelő

A készülék folyamatosan figyeli és érzékeli a gyermek mozgását és légzését. A baba légzésének és apró mozgásainak megszűnését érzékeli, azonban a kialakult vészhelyzetbe nem tud beavatkozni. Egészséges csecsemők mozgásának ellenőrzésére szolgál, és nem helyettesíti a szülői felügyeletet.
Légzésfigyelő típusa: Vezetékes érzékelőlapos
Érzékelőlapok száma: 3 érzékelőlap
Érzékelőlap mérete: 30 x 50 cm
Érzékelőlap érzékenysége szabályozható
Állítható riasztás érzékenység
Riasztás módja: fénnyel, hanggal
Okoskészülékkel összekapcsolható
Működtetése: elemmel (2 x 1,5 V-os AA)
Elemgyengeség kijelzés
Elemet tartalmaz: igen
Többfunkciós: a bébiőr funkció opcionális, csak a BC-580 Bluetooth kiegészítő egységgel bővített készülékeken elérhető, tehát azt külön meg kell vásárolni.

 

snuzahero

A készüléket a szülő a gyermek pelenkájára rögzíti egy rendkívül erős, és rugalmas övcsipesz segítségével, mely a gyermek légző-mozgását a gyermek hasán érzékeli (hasi légző mozgás), és 15 mp-es légzőmozgás kimaradása esetén megrezegteti a baba hasát, majd 20mp-es kimaradása után hangos figyelmeztetéssel jelez a szülőnek. A készülék övcsipesszel van rögzítve, ami fixen rögzíti és tartja a készüléket a pelenkán, és amelynél az elmozdulás veszélye is minimális. A SNUZA HERO érzékelő-rendszere hypoallergén orvosi anyagokból készült rugalmas érzékelő-fej, mely a baba pocakjára simulva érzékeli a gyermek légző-mozgását.

SNUPICOMD

Snuza Pico MD hordozható légzésfigyelő

 

Felügyeld a babád testhőmérsékletét és alvás közbeni testhelyzetét a Snuza Pico MD hordozható légzésfigyelővel.

 

Jellemzői:

 • Érzékeli a legapróbb mozgást
 • Érintkezésmentes készülék
 • Snuza® Pico App azonnal értesíti a mért adatokról
 • Az applikáció IOS és Android készülékekről is elérhető
 • Méri a hasi mozgást, testhőmérsékletet és a test pozícióját.
 • Érzékeli a külső mozgásokat is, ezért csak akkor ajánlott ha a baba egyedül alszik
 • Ha 15 másodperc moszgás nélkül telik el, akkor a készülék rezgést ad a babának.
 • További 5 másodperc mozgásérzékelés nélkül telik el a Pico egy hangos jelzést ad ki.
bc-220i

Baby Controll BC-220 ikres légzésfigyelő

Kompromisszumos megoldást ajánlunk azoknak az ikerbabás szülőknek, akik a legolcsóbban szeretnék megvalósítani a babák biztonságos őrzését. A készülék mindent tud, amit a nagytestvér a BC-230i típus, de az érzékelőlapok száma csak 1-1 db babánként.

A tapasztalat az, hogy az alkalmazások döntő többségében ez kielégítő megoldás akár a baba egy éves koráig is. Ha úgy adódna, hogy később mégis szükség lenne a több érzékelőlapra, a készülék utólag is bővíthető. Nagyon kedvező árú ikerbabás típus, ami használható egybabásként is. Gondoljon az ikerbabák után születendő gyermekére is!