Rögzítőtalp gyereküléshez

Nézet:
Sorrend:
Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
8005549132047

Újszülött kortól használható

Megfelel az R129-es szabványnak

Leírás:

Bázistalp az Area Zero+ hordozó/biztonságiülés rögzítéséhez az autóba

- újszülött kortól használható,

- 2 hátsó ISOfix ponttal és egy harmadik, állítható magasságú első rögzítő ponttal

A csomag tartalmaz egy stabil oldalvédelmet és gerinctámaszt adó, csecsemőknek való szűkítőpárnát is.

 

Használható a következő babakocsirendszerek Area Zero+ (cikkszám: S138 ) hordozójához: Dinamico Up, Fluido City, Taski Fashion, Dinamico Premium, Linea Classy Tris, Taski Sport, Fluido Easy, Combi Family, Combi Family Dolcecuore.

 

Kompatibilis minden olyan Cam Area 0+ babahordozóval, melyek aljára fel van szerelve két fém rúd. Kétség esetén forduljanak hozzánk bizalommal.

 

Méret: 60x36 cm

Magasság: 38 cm

Súly: 7,2 kg

7043485550014

BeSafe ISOFix base/talp iZi Go hordozóhoz

 

Az iZi Go könnyedén ki- és betehető az autóba, vagy ráilleszthető a babakocsira. Az ergonómikus hordozókarjával és a beépített naptetővel ez a gyermekülés a dizájnt szem előtt tartva jött létre. Az ülés igazán felhasználóbarát módon köthető be az autóba. A bekötés leegyszerűsítése miatt a helytelen bekötés kockázata minimálisra csökkent.

A BeSafe iZi Go ISOfix bázis az autó isofix rendszeréhez csatlakozik. A bázis isofix karjai biztosítják a megfelelő pozíciót és dőlésszöget a babádnak. Biztonság és könnyű beszerelés.

7043485695005

BeSafe iZi Modular i-Size bázistalp

 

Bázistalp a iZi Go Modular i-Size babahordozóhoz és a iZi Modular i-Size üléshez!

Az autó egységéhez rögzül ISOfix karok segítségével, hogy fixen tartsa mind a babahordozót, mind a gyermekülést. Csak hagyd az autóban a bázistalpat, a babahordozót és az ülést pillanatok alatt, egy mozdulattal csatlakoztathatod.

Az bázistalp az ISOfix pontokhoz csatlakozik, az ülés és a hordozó pedig a bázistalphoz. A ki- és a beszerelés minden esetben egy-két mozdulat. A babahordozónál sem kell az autó biztonsági övével bíbelődni az utazás előtt és után! Az iZi Modular i-Size ülés megfordítása is csak másodperceket vesz igénybe. Ha a bázistalp elején zöld jelzést látsz, az ülés már rögzítve is van!

A legtöbb ISOfix-szel szerelt autó képes biztonságosan rögzíteni a BeSafe iZi Modular rendszert. Az ISOfix csatlakozási pontok jellemzően jelölve vannak az autó hátsó ülésén egy kis címkével. A 2012 után gyártott autóknak kötelező eleme az ISOfix, de nem ritka a régebbi modelleknél sem. Az ISOfix rendszerről bővebben itt tájékozódhatsz.

 

8005549991347

CAM AREA BASE talp az Area Zero+ hordozóhoz

 

-      Kompatibilis az Area 0+ hordozó minden olyan verziójával, melyet tartalmaz a Dinamico vagy a Fluido utazórendszer (a hagyományos, fém stiftes csatlakozási rendszerrel felszerelt hordozó).

-      Ideális az Area 0+ hordozó autóban való gyors rögzítésére.

-      Járműbe annak 3 pontos biztonsági övével rögzíthető, azután a járműben bekötve hagyva könnyen bepattintható illetve levehető róla a hordozó.

-      Gyors rögzítő/kioldó mechanizmussal. A helyes rögzítést mutató jelöléssel.

-      ECE R44/04 szerint jóváhagyva a 0+ súlycsoportra (0-13 kg)

 

Méret: 43,5x48 cm
Magasság: 21,5 cm
Súly: 2,9 kg