Kérdése van? Hívjon minket! 06-70-612-4298

BeSafe

A HTS BeSafe egy norvég vállalat, melyet Kroderen városkában alapítottak.1963-ban kezdett HTS Besafe gyereküléseket gyártani.

Jelenleg a HTS Besafe AS egyike azon vezető nagyvállalatoknak, amelyek színvonalas, jó minőségű gyerekülések fejlesztésével és gyártásával foglalkozik számos más közlekedésbiztonsági termék mellett (kerékpáros sisakok, kerékpáros ülések... stb.).

A cég fő hajtóerejét az adja, hogy azt kell a legjobban megvédeni, ami a legfontosabb számunkra: a gyermeket! A Besafe éppen ezért azt tűzte ki céljául, hogy minden korcsoport számára a lehető legbiztonságosabb gyerekülést fejlessze ki.  "A víziónk az, hogy egyetlen gyermek sem sérülhet meg súlyosan közúti balesetben."

A Besafe főbb szempontjai:biztonság, design és innováció. Ezeket figyelembe véve alkotja meg legbiztonságosabb gyereküléseit.

Hollandiai kutató- és fejlesztési részlege állandóan a termékek korszerűsítésével foglalkozik, ezáltal a gyerekek utcai biztonságát nagyban javítja. Mindegyik Besafe gyerekülés nagyon jó eredményt ér el a különböző autóklubok, magazinok és fogyasztóvédelmi intézetek tesztjein.

A Besafe részt vesz különféle nemzetközi kutatóprojektekben, állandóan elemzik, hogy mi nyújthatná a legnagyobb védelmet.

Végezetül tehát leszögezhetjük, hogy habár a BeSafe gyerekülés nem tartozik az olcsóbb ülések közé, és állatmintás illetve túl színes huzatokkal sem rendelhetőek, mégis a legjobb gyerekülések között említhetjük őket, amit az ADAC tesztek eredményei is bizonyítanak.


122termék