Bright Stars

Nézet:
Sorrend:
11655-6

Gyermekét segíti a gyönyörű, színes kukac a körülötte lévő világ felfedezésében.

A fa húzható játék állandó társa lesz gyermekének.

A kukac színes részei megtanítják gyermekének megismerni a színeket. Minél erősebben húzza a gyermek a zsinórt, annál gyorsabban megy a kukac, ezzel megtanulja az ok-okozati összefüggéseket.

A játékokat a Hape-val együttműködve készítik. Minden fából készült Hape játékot kiváló minőségű anyagok, egyedi design, gyermek oktatási ötletek és az élet ökológiai megközelítésének ötvözésével állítanak elő.

A fa játékok megfelelnek az összes nemzetközi biztonsági előírásnak. A Hape fa játékgyártó teljes mértékben megérti a környezetre gyakorolt hatást, biztonságos és tiszta világot kínál a gyerekeknek.

- ösztönzi a gyermek független és kalandos szellemét

- megtanítja a gyermeknek az ok-okozati összefüggéseket, valamint a színek felismerését

- Biztonságos és tartós anyagokból készül

- 12hó + gyerekek számára alkalmas

Termékméretek: 24,1 cm x 8,9 cm x 12,7 cm

Tisztítás: Nedves ruhával és enyhe szappanos vízzel tisztítsa. Ne merítse vízbe.

FIGYELMEZTETÉS: Távolítsa el és tartsa távol gyermekétől a csomagolást (zacskó, rögzítők, stb.). Sérülésveszély! Használat előtt javasolt a termék ellenőrzése. Ha bármelyik része sérült, ne használja a terméket és tartsa távol gyermekétől. Ne hagyja gyermekét felügyelet nélkül. A termék megfelel az ASTM& EN71 európai szabványoknak.

ÚJ
11715-6

Hagyja a kis utazót hogy használja a fantáziáját, amikor útra kel a Discovery Train vonattal. Mi történik, ha ugyanazokat a színeket vagy azonos formákat rakja össze? A kisállat utasokkal töltött vonat arra ösztönzi a gyermeket, hogy fedezze fel a felderítetlen területet. Figyelje, ahogy a baba felfedezzi a különböző tárgyak közötti kapcsolatokat amikor egymásra rakja őket. A szórakoztató formák és az élénk színek ösztönzik a babát a motoros készségek fejlesztésére. A játékokat a Hape-val együttműködve készítik. Minden fából készült Hape játékot kiváló minőségű anyagok, egyedi design, gyermek oktatási ötletek és az élet ökológiai megközelítésének ötvözésével állítanak elő. A fa játékok megfelelnek az összes nemzetközi biztonsági előírásnak. A Hape fa játékgyártó teljes mértékben megérti a környezetre gyakorolt hatást, biztonságos és tiszta világot kínál a gyerekeknek.

- fejleszti a gyermek motoros készségeit

- megtanítja a gyermeket, hogy különbséget tegyen a különböző formák és színek között

- Biztonságos és tartós anyagokból készül

- 18hó + gyerekek számára alkalmas

Termék méretek: 37,1 cm x 8,6 cm x 11,4 cm

Tisztítás: Nedves ruhával és enyhe szappanos vízzel tisztítsa. Ne merítse vízbe.

FIGYELMEZTETÉS: Távolítsa el és tartsa távol gyermekétől a csomagolást (zacskó, rögzítők, stb.). Sérülésveszély! Használat előtt javasolt a termék ellenőrzése. Ha bármelyik része sérült, ne használja a terméket és tartsa távol gyermekétől. Ne hagyja gyermekét felügyelet nélkül.

11476-3

Szövet fülecskék a kedvenc játékok felfüggesztéséhez

állítható hevederek a gyermek magasságának megfelelően

könnyű keret a jobb kezelhetőség és tárolásért

biztonságos rögzítőkengyellel rögzíthető az ajtókerethez

az ülőrész mosógépben mosható

a szereléshez nincs szükség szerszámra

puha párna és párnázott ülőke a gyermeke kényelméért.

10213-6E

Kis barátok ideálisak az utazáshoz az otthon nyugalmával. Szatén szalagok szórakoztatják a gyermeket az altatások során, így a takaró nélkülözhetetlen baráttá válik. Ideális méret az apró kezeknek, könnyen megfogható és morzsolható.

Többszörös luxusanyagok többféle textúrát hoznak létre az órákig tartó szórakozásért és felfedezésért. Színes szatén, mintás szalagok a szegélyen, megnyugtatják a gyermeket. Biztonságos takaró serkenti az érzékeket, segít fejleszteni a finom motorikát és végül még nyugtat is. Ideális otthon és az utazások során. Mosógépben mosható

11141-6

Kis barátok ideálisak az utazáshoz az otthon nyugalmával. Szatén szalagok szórakoztatják a gyermeket az altatások során, így a takaró nélkülözhetetlen baráttá válik. Ideális méret az apró kezeknek, könnyen megfogható és morzsolható. Többszörös luxusanyagok többféle textúrát hoznak létre az órákig tartó szórakozásért és felfedezésért. Színes szatén, mintás szalagok a szegélyen, megnyugtatják a gyermeket. Biztonságos takaró serkenti az érzékeket, segít fejleszteni a finom motorikát és végül még nyugtat is. Ideális otthon és az utazások során. Mosógépben mosható

Újszülött kortól

Mérete: 39,1 cm x 9,7 cm x 18,8 cm

3 490 Ft
ÚJ
10063-6

Az Oball játék béka egy különleges, a babák apró ujjacskáihoz kialakított, rugalmas, lyukacsos játék. Fejlesztő és ügyességi játék egyben. Fejleszti a tapintást és a finommotoros készségeket, a hallást és a színérzékelést. A babák imádják ezt a kis békát!

Újszülött kortól ajánlott.

Mérete: 25,73x 9,65 x 18,03 cm