Kérdése van? Hívjon minket! 06-70-612-4298

Minikoioi

A különböző kontinenseken emigrált szülőként élő, társalapító Hande Todd olyan megoldásokat fedezett fel, amelyek megkönnyítik mindennapi szülői életét. Az innovatív és problémamegoldó termékek világának megosztására a szülőkkel, a Minikoioi azért született, hogy egészségesebb babatermékeket szállítson funkcionális egyedi tervezéssel.

Minikoioi célja, hogy innovatív és praktikus termékeket kínáljon, és mindig a biztonságot és a minőséget helyezi előtérbe. Termékeiket világhírű, független létesítményekben tesztelik a káros vegyszerek és a fizikai/mechanikai biztonság szempontjából.

Minden terméküket az EU szabványoknak megfelelően tesztelték és jóváhagyták. A Minikoioi termékek nem tartalmaznak az emberi egészségre káros anyagokat; Bpa-mentes, PVC-mentes, ftalátmentes, ólom- és nehézfémmentes. Ezen túlmenően minden termékcsoportra egyedi vizsgálatokat végeznek az alábbiak szerint.

 A Minikoioi Sleep Buddy, Toothee, Cactus, Klips és Pulps CE-jelöléssel rendelkezik, amely  azt jelzi hogy megfelel az EU biztonsági szabványainak.

A Minikoioi Sleep Buddy gyúlékonyságát tesztelték, és a játékok biztonságára vonatkozó európai szabvány szerint (EN71-2: 2011+A1:201) jóváhagyták.

A Minikoioi Sleep Buddy 100%-ban szilikon, latexmentes cumival rendelkezik, amelyet biztonságosan használhatnak latexallergiás csecsemők/csecsemők.

A Minikoioi Flexi-Bib nehézfémekre van tesztelve, amelyek felszabadulnak, amikor az anyag nyállal reagál. (És miért is lenne szükségünk erre a tesztre? Mert a babák imádják nyalogatni és rágni a szilikon előkéjüket, mivel lágy textúrájának köszönhetően megnyugtatja érzékeny ínyüket, akár egy foghúzó!)


118termék