Kérdése van? Hívjon minket! 06-70-612-4298

Britax Römer

Britax Römer gyerekülés több mint öt évtizede egyet jelent a gyermekek biztonságos szállításával. Az 1971-ben alapított német Römer cég kezdetekben autós biztonsági öveket gyártott, majd hamarosan a gyerekülésekre specializálódott. 1979-ben egyesült a Römer és az angol Britax cég, mely már a 30-as évektől folytatta tevékenységét. Az egyesülést követően a 80-as 90-es években a cég nagy fejlődésen ment keresztül, és a német piacon túl igen jó nevet szerzett magának az USA-ban, Ausztráliában, Újzélandon, Skandináviában és a Közelkeleten. A Britax Römer ma már egy globális vállalat, melynek az európai székhelye a németországi Ulm-ban található. 

A Britax Römer a folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően kezdetektől a gyermekbiztonság éllovasa volt. Az ő nevükhöz fűződik többek között az első Isofix-es, az első állítható gyerekülés, valamint a kifejezetten újszülöttek számára készült mózeskosár kifejlesztése. A vállalat Európában több mint 30 szabadalmi bejegyzéssel rendelkezik. Fejlesztései meghatározóak a gyereküléspiacon, és pusztán "divatból" nem követ másokat , rendszerint inkább őt szokták követni más gyártók. A független neves intézetek által végzett töréstesztek és értékelések alapján a Britax Römer gyerekülések rendszerint igen előkelő helyen végeznek.

Több mint 50 éve költségeket és erőfeszítést nem kímélve dolgoznak azon, hogy a legkisebbeknek minél nagyobb biztonságot adhassanak. Napjainkban a Britax Römer gyereküléseket, babakocsikat illetve tartozékokat fejleszt és állít elő, melyek 90%-át Németországban vagy Angliában gyártják.
Irányelvük, hogy a legjobb minőségű termékeket biztosítsák a vásárlóknak, jóval többet nyújtva az előírásoknál. Szigorú tesztelésekkel az előállítás több szintjén és rendszeres minőségellenőrzéssel ezt meg is valósítják, amit az utóbbi években szerzett elismeréseik és díjaik is bizonyítanak.


102termék