Melissa&Doug

Nézet:
Sorrend:
-4%
MD9271
Teljes körű kiszolgálás egy autószervizben? Igen, ezzel a játékkal még ez is megvalósítható. A játékhoz tartozó két, kiváló minőségű fából készült autóval parkolj le a garázsban a mozgó lift segítségével, majd húzd át őket az autómosón. Ne felejtsd el tankolást sem, mielőtt a tolóajtó mögött található szervizbe viszed őket. Ez az autómosós, garázzsal is rendelkező játék fejleszti a finommotorikus képességet, a szem-kéz koordinációt, a problémamegoldó képességet és még a képzelőt is megmozgatj...
8 990 Ft
9 390 Ft
Kezdete: 2021.06.29 A készlet erejéig!
-6%
MD4002

Az apró séfek itt biztosan fejleszthetik főzőtudásukat ezzel a csodálatosan megalkotott, szép rózsaszín játékkonyhával. A könnyen összeállítható “séfek konyhája” tartalmaz egy hűtőgépet/fagyasztót, működőképes jégkészítő géppel, ami két “jégkockát” is tartalmaz, egy sütőt valamint gombokkal ellátott tűzhelyet, mikrohullámú sütőt, aminek tányérja forog, mosogatót mozgatható csapteleppel, bevásárló listát, állítható akasztókat, számos polcot és tároló rekeszt.

A részletgazdagon illusztrált összeszerelési útmutatóval rendkívül egyszerű a konyhabútor összeállítása. Összeszerelt állapotban kb. 90 centiméter magas, és közel 1 méter hosszú. A masszív fából készült szerkezetnek köszönhetően évekig kiváló alkalmatosság lesz a képzeleterő megmozgatásához, és a kreatív játékhoz. Kiegészítők külön vásárolhatóak.

66 490 Ft
70 390 Ft
Kezdete: 2021.06.29 A készlet erejéig!
MD11272

Hallhatod a járművek hangját, ha a két kockát megfelelően helyezed a fa rekeszbe. Találd meg a helyes, összetartozó részeket, és hallgasd meg a 6 jármű élethű hangját. Az elemek között található gőzmozdony és tűzoltó autó is. Az elemes, hangot adó fa kirakó mesekocka fejleszti a vizuális felismerő-, valamint a motorikus képességet.

A hangos kirakó kocka tartalma:
- 1 db elemes játék keret
- 2 db fa kocka

Méret: 17.78 x 10.541 x 9.271 cm.

MD12409

Alkosd meg saját járműparkodat! A fiúk imádni fogják ezt a tíz járműves és közlekedési lámpás nyomdábó álló nyomdaszettet.

Repülj fantáziád szárnyán! Párosítsd össze a KRESZ táblákat és a járműveket! Több száz változatot alakíthatsz ki úgy, ahogyan csak Te szeretnéd!

Tartós fából készült tárolót kapsz hozzá, ami tartalmaz még egy kétszínű tintapárnát továbbá 5 darab színes ceruzát, hogy a nyomdákat ki tudd színezni.

Méret: 21.844 x 20.32 x 3.81 cm

MD12410

Tereld egy karámba lovaidat ezzel az elragadó lovas nyomdakészlettel, mely tartalmaz istállót, karámot, ugratót és hat különböző lófajta rajzát.

Keverd össze, majd párosítsd a részletgazdag nyomdákat, és találj ki igazán izgalmas történeteket a jelenetekhez.

A készlet minden darabját, így a két színt tartalmazó tintapárnát is egy nagyon tartós fadobozban tudod tárolni. Mosható, nem tartalmaz mérgező anyagokat, ugyanakkor a tinta gyermekbarát.

A készlet tartalma: 10 darab nyomda, 5 színes ceruza, 2 színes tintapárna.

Mérete: 20,3 x 21,6 x 3,8

 

MD13777

FA KÉSZSÉGFEJLESZTŐ JÁTÉK, MÁGNESES RONCSDERBY

Hívják a vontató autót! Ez az autós témájú mágneses kirakó önfeledt szórakozást nyújt gyermekének. Használd a mágnessel ellátott „vontató autót”, hogy kiemeld a táblából a 10 számozott autót. Ha kiemelted, akkor próbáld meg visszahelyezni a megfelelő helyére. Igazán élvezetes és kreatív játék a kicsik számára! Fejleszti a kéz-szem koordinációs valamint a finommotoros készséget.

Mérete: 2,5 x 22,9 x 30,5 cm

MD12055

FA KÉSZSÉGFEJLESZTŐ JÁTÉK, PUZZLE FOGANTYÚVAL, KIS KEDVENCEK

 

Három, igazi kis kedvenc háziállat éldegél egy aranyos kis házban, akik csak arra várnak, hogy kirakóst játssz velük. A fából készült formák vastagok és mindegyiken található egy óriási gomb, amivel gyermeke könnyedén ragadhatja meg az egyes darabokat. A puzzle táblán láthatóak a kis kedvencek színes ábrái, így könnyen be tudja azonosítani gyermeke a puzzle helyét. Kiváló kikapcsolódást nyújt a gyermekek számára és elősegíti a szem-kéz koordinációs készség valamint a vizuális észlelés képességének fejlődését. 

Mérete: 29 x 29 x 4 cm

MD12415

FA PECSÉT KÉSZLET - PILLANGÓK ÉS SZIVEK MELISSA & DOUG

Ha a kis művész ihletet kap egy csodás alkotáshoz, akkor ez a minőségi fából készült nyomda szett kiválóan alkalmas a kis kreativitásuk kibontakoztatásához. A művészetet, kézművességet kedvelő gyermekek fantáziájának szárnyakat ad a csodás részletességgel kidolgozott pillangó és szívecske nyomdák. A fanyomda szett tartalma: kétszínű tintapárna (rózsaszín és lila), 8 db különböző mintájú nyomda és egy erős kivitelű, minőségi fából készült rekeszes tartódoboz.

MD41650

SZEREPJÁTÉK, SZENDVICSKÉSZÍTŐ

Készíts emeletes szendvicseket rendelésre ezzel a fából készült tálalópult készlettel. A tartós fából készült kínáló pulton találsz játékhúst, sajtreszelőt a fa játékételekhez továbbá filcanyagból készített szendvicszsömlét, valamint önteteket, amikkel az étlapról rendelt mennyei szendvicseket tudsz varázsolni. A készlet tartalmaz egy fából készült öntetes tubust, snackek és még egy poharat is italbetéttel, ami igazán jól passzol az ételeket, amiket a készlethez tartozó játékpénzzel tud kifizetni a vendéged! Egy képes útmutató segít a szendvicsek összeállításában, valamint a szeletelő használatában. A játékkészlet mind az 52 eleme kényelmesen tárolható a kínáló pultban egy egyszerű tisztántartáshoz. Mennyien fenséges módja a számolás, rendezés, és a finommotoros készség fejlesztésére, továbbá a képzelőerő és történetmesélés elősegítésére.

MD19398

Ide nézz, mi érkezik: tanulás szórakozva! Szép játékbusz minőségi fából készítve, kisebbek tologathatják, nagyobbak formaberakó játékként is használhatják.

A legnagyobbak pedig megismerhetik a számokat birodalmát és gyakorolhatják a számolást is vele. Sok éven át kihasználható igényes, szép kivitelezésű játék a Melissa & Dougtól.

A játék tartalma: fából készült játékbusz, 10 db szám, 3 db matematikai szimbólum, 5 db kétoldalas kártya a matematikai műveletekhez.

Mérete: 12,7 x 29,2 x 8,3 cm.Számíthatsz erre a gyöngyfűző készletre, ha önfeledt szórakozásra vágysz.

A gyöngyök változatos formája, az erős színek, valamint a két extra hosszú zsinór órák hosszat leköti gyermeke figyelmét.

A 27 darabos gyöngykészlet számos formát tartalmaz, így többek között csillagokat, pöttyözött kockákat, amiket fel lehet használni 1-10-ig való számoláshoz is.

Mérete: 5,1 x 20,3 x 25,4 cm