Turmix gépek

Nézet:
Sorrend:
SCF870

A Philips AVENT pároló és turmix ideális az egészséges bébiételek otthoni elkészítéséhez. Először párolja a gyümölcsöt, zöldséget, halat vagy húst, majd egyszerűen fordítsa meg az edényt és azonnal turmixolhat. Az étel nem szükséges átrakni. Kompakt kialakítás, könnyű tárolás

 

Tartalma:

 

pároló/ turmix

spatula

mérőedény

receptfüzet

SCF885

Egyszerű tápláló ételek gyermekének- elég megfordítani az edényt, turmixolja, fagyassza le és melegítse.

• Egyedülálló párolási technológia. A párolás egy egészséges módja a főzésnek. A mi egyedülálló technológiánknak köszönhetően a gőz alulról felfelé kering, ezáltal minden egyes összetevő egyenletesen, forralás nélkül át tud főni.

 • Párolja, fordítsa meg, majd turmixolja össze. Mindent megtalál egyetlen kehelyben a tápláló bébiétel készítéséhez. Miután megpárolta a szükséges összetevőket, nem kell mást tennie, csak felemelnie a kelyhet, megfordítania és a helyére rögzítenie. Így az összetevőket a kívánt állagúra turmixolhatja.

 • Étel minden egyes táplálási szakaszhoz. A 4 az 1-ben egészséges bébiétel-készítő a legapróbbra turmixolt gyümölcsöktől és zöldségektől kezdve, a finoman összetevők összekeverésén át, egészen a kis darabos keverékeket képes előállítani.

•Egyedülálló 4 az 1-ben kialakítás. Párolja, turmixolja, olvassza vagy melegítse fel házi készítésű ételeit.

• Több étel egyszerre.  Akár négy fogást is elkészíthet egy időben, egy 1000 ml-es kehely segítségével.

•Egyszerű tisztítás. A kehely és kések mosogatógépben tisztíthatók és a víztartály könnyen megközelíthető.

 •Ízletes és tápláló receptek.  Ízletes receptek a különböző táplálási szakaszokhoz Dr Emma Williams dietetikus tanácsaival

Itsy_Kids

Vedd vissza az irányítást gyermeked étrendje felett az úttörő Itsy Kids hordozható turmixgépével. Az Itsy Blitz turmixgépet úgy tervezték, hogy ott és akkor készíthess friss, tápláló ételt a babádnak… bárhová is sodorjon a nap! Nem kell egész hétvégén a főzéssel bajlódnod, hogy aztán rájöjj, hogy a kicsinek nem ízlik, amit főztél!  Egyszerűen tegyél néhány egészséges hozzávalót az Itsy Blitz praktikus keverőtáljába, és készíts egy adagot egy pillanat alatt.  Ezután a levehető kanállal etesd meg. Tudjuk, milyen nehéz feladat időben és kapkodás nélkül elmenni bárhová kisgyerekekkel, ezért az Itsy Kids megalkotta a világ első hordozható és újratölthető bébiételkeverőjét, hogy megadják Neked azokat az apró győzelmeket, amelyek egy kicsit megkönnyítik az életedet.

Részletes leírás:

Ha a kicsi még mindig éhes, villants még egy kicsit – Te irányítasz 
Ráadásul, ha olyan hozzávalókat használsz, amelyeket amúgy is főznél a család többi tagjának, akkor csak egy ételt kell csak főznöd mindenkinek. Hurrá!
Ez a tökéletes hordozható turmixgép mindössze 18 cm magas, és ugyanolyan könnyen használható otthon, mint a helyi kávézóban, vagy akár a nyaralás során is, mivel az alapfelszereltség részét képezi egy praktikus utazási adapter, egy hordtáska és egy töltőállomás.
Itt van minden technikai részlet, amit tudni szeretnél:
Akkumulátor: 10c lítium-ion újratölthető akkumulátor, amely két töltés között 20 étkezésre elegendő.
Pengék: 304 rozsdamentes acél
Tál: 190 ml űrtartalmú, élelmiszeripari minőségű, BPA-mentes polipropilénből készült.
Mindent tartalmaz, amire a végső etetési szabadsághoz szükséged van.
Világméretű utazási adapter: Nem csak egy USB csatlakozót adunk az Itsy Blitz-hez, ó nem… Egy világméretű csatlakozóadaptert és kábelt is mellékelünk, ami azt jelenti, hogy több mint 150 országba viheted el az Itsy Blitz-et.  Utazási kalandok indulhatnak!
Neoprén hordtáska: tudjuk, hogy az élet néha kicsit rendetlen, ezért minden Itsy Blitz turmixgéphez egy letörölhető, Itsy neoprén hordtáskát mellékelünk.  Egyszerűen tedd bele a turmixgépet, húzd be a cipzárját, és már mehettek is!  Ebbe a praktikus hordtáskába belefér a töltőalap, valamint egy dugó és egy kábel is a távolabbi kalandokhoz.
Micro-USB töltőállomás: Úgy döntöttünk, hogy a Micro-USB technológiát használjuk a diszkrét töltőalaphoz, hogy egy kompatibilis kábel és dugó soha ne legyen túl messze!  Ennek köszönhetően bárhol feltöltheted az Itsy Blitz készülékét, ahol találsz egy USB-csatlakozót, ami azt jelenti, hogy a töltési helyszínek valóban végtelenek.
Levehető tál és kanál: Talán nem tűnik annyira nyilvánvalónak, de a pengét fedő blitzelő kupola valójában az etetőtál is egyben.  Ez 190 ml-t tartalmaz, ami körülbelül a tökéletes egy adagot jelenti egy elválasztott baba számára.  Egy csinos etetőkanalat is szállítunk, amely egyben a be/kikapcsoló gomb fedele is, hogy az Itsy Blitz véletlenül se legyen bekapcsolva szállítás közben!
Receptek a kezdéshez: A használati útmutatóban öt nagyszerű családi receptet találsz, amit az egész családdal kipróbálhatsz!  A finom bio zöldségtésztától kezdve a fahéjas, zabos és áfonyás muffinokig mindenre felkészültünk, ha nem tudnád, hol kezd.
Méret: Magasság: 18 cm (csak Itsy Blitz), Súly: 540g (csak Itsy Blitz)