BRIO

Nézet:
Sorrend:
33971
  • Vegye át az irányítást, amikor ezzel az interaktív játékvonattal játszik
  • A felvételi funkcióval rendelkező mozdony akkumulátorral működik, és tele van játékos technológiával.
  • Rögzítse saját hangjait a mozdony piros gombjának segítségével, és hallja őket, amikor azok megszólalnak, amikor a vonat áthalad az akcióalagút hangján.
  • A Smart Tech Sound technológiának köszönhetően a mozdony képes kommunikálni a környezetével, és automatikusan reagál a Smart Tech kiegészítőkre. Különböző vonzási akciókat, például sokszínű fényt, mozgást és hangokat használnak, amelyek stimulálják az ötletes játékot.
33835
  • A nagy, könnyű kivitelű daru csaknem fél méter magas, és bármilyen építkezési munkát el tud látni a Brio világban.
  • A rakomány emelése és az építési feladatok elvégzése még soha nem volt olyan szórakoztató, mint ezzel a teljesen működőképes építési daruval - 360 fokos forgótoronnyal, fülkével és mágneses kampóval felszerelve.
  • A földön dolgozó összes dolgozó figyeli, amikor a daru lámpája kigyullad, hogy a daru kezelője megkezdhesse munkáját.
32270

„Következő indulás, a 08: 15-ös vonat a varázslatos Disney-kalandok felé”. Hozzon egy kis fantáziát vasúti játékához a 32270 Mickey Mouse Record & Play Station segítségével. A felvétel és lejátszás funkcióval átveheti az állomás bejelentéseinek irányítását. Egyszerűen rögzítse saját hangjait a sárga gombbal, majd hallja őket, amikor visszajátszik. Mickey és Minnie készen állnak arra, hogy elindítsák vasúti kalandjukat ebben a Disney-témájú retro pályaudvaron.

Szélesség : 172 mm

Mélység : 181 mm

Magasság : 109 mm

33982

A rendkívül hosszú, 33982-es háromkocsi tehervonat épp elhagyta az állomást, rengeteg rakományt vontatva. Ez az élénk színű játékvonat három teherkocsival érkezik - két teherkocsi narancssárga és világoszöld konténerekkel, valamint egy speciális sárga teherkocsi, amely fényes új motort tart tolóajtói mögött. Az ikonikus BRIO mágneses csatlakozásokkal ez a tehervonat készen áll arra, hogy csatlakozzon a BRIO World más vasúti járműveihez és kocsiihoz, és munkába állhasson. 

Szélesség : 333 mm

Mélység : 34 mm

Magasság : 50 mm

33341

Szükséged van még vasúti elemekre? Szerezd be gyorsan ezt a négy darab egyenes darabot, hogy máris kiépíthesd a saját, tökéletes vasútpályáidat! Ha éppolyan pályát szeretnél építeni, amilyet a fejedben elterveztél, hosszú és rövid, kanyarodó és egyenes sínekre egyaránt szükséged lesz. A sín mérete: 216mm. Apróságnak tűnik, de milyen bosszantó, ha épp ez hiányzik, igaz? A termék bármely más BRIO sínnel, ill. út szettel összekapcsolható. Brio a legkiválóbb minőségű bükkfából készíti játékait.

33130

A kék teher mozdony , akkumulátorral működtetett , kifejezetten kisgyermekek számára fejlesztették ki, és egyszerű tip-and-tip funkcióval rendelkezik.
A motor elindításához csak érintse meg az elülső nyilat, majd ugyan így állítsa le . A kék-fehér kivitelével ez az áruszállító vonat készen áll a legnehezebb teher elhúzására.
Bármelyik BRIO World jármű és kocsi összekapcsolható a hátulján található BRIO mágneses csatlakozóval.
Az igazi vonatjáték segít a gyermekeknek megérteni és megismerni környezetét játékosan, ugyanakkor elősegíti a finom motoros képességeket.
3 éves kortól ajánlott.

32260

„Toot toot!”, Vagy  „quack quack!”, A 32260-as Donald & Daisy Duck Train éppen megérkezett. Ez a retro és egyben Disney stílusú fa- és műanyag gőzvonat készen áll arra, hogy Donaldot és Daisy Duck-ot egy izgalmas vasúti kalandra vigye - a kérdés csak az, hogy ki és ki utazik? Az ikonikus BRIO mágneses érintkezős színes vonat készen áll a többi BRIO vasúti járműhőz és kocsihoz való csatlakozásra.

Szélesség : 176 mm

Mélység :  34 mm

Magasság : 50 mm

33938

A piros targoncának értékes aranyrudat kell szállítania az Ön által kiválasztott helyre a BRIO World-ben. Csatlakoztassa a teherautót az arany töltésű mágnesekkel a BRIO World vonathoz. Győződjön meg róla, mielőtt elhagyja, hogy a fényes vörös autó tolóajtója jól zárva legyen. Ezzel a játékkal gyermeke élethű történetet játszhat és finom motoros képességeit fejlesztheti.

• Nyissa ki a fényes piros teherautó ajtaját, és nézze meg az arany értékes rakományát. 
• Csatlakoztassa az áruszállító kocsit minden BRIO World vonathoz vagy teherautóhoz. 
• Egy szórakoztató, élethű kaland és a  gyermek finom motoros képességeinek fejlesztése. . 
• Kiváló BRIO minőségű anyagok, szakszerűen a biztonságra összpontosítva.

33935

A Smart Action Tunnel Pack csak az alagút, amely a Smart Tech vonatát a BRIO-tól irányítja. Amikor a vonat áthalad az alagúton, a motor a BRIO alagút szimbóluma szerint hangzik és válaszol: a teknős a motor lassulását okozza és fékezi. a nyúl újra felgyorsítja. A BRIO intelligens játékokat előnyösen a BRIO Smart Train segítségével lehet használni a hangok és műveletek engedélyezéséhez.

33984

A 30 részes 33984 állattartó készlet készen áll arra, hogy visszahozza Önt a természetbe egy békés tanyasi környezetben. Az akkumulátoros Cargo Engine úton van, és készen áll az állat eledelének összegyűjtésére és az állatoknak az juttatására. Ebben a játékvonatban található Hay Betöltő állomás, forgassa fel a szénát és dobja be az alábbi teherkocsiba. Ezután hajtson át a dombos vidéken, amíg el nem ér a farmig, ahol a traktor arra vár, hogy eljuttassa az ételt a legelőkön várakozó állatokhoz.

Szélesség : 910 mm

Mélység : 500 mm

Magasság : 109 mm