Kérdése van? Hívjon minket! 06-70-612-4298

Franck&Fischer

A 2005-ben, Koppenhágában alapított FRANCK & FISCHER dán tervezésű márka biojátékokat, táskákat és kiegészítőket gyárt csecsemőknek és kisgyermekeknek. Az évek során a jellegzetes design termékek közül egyre több termékük szórakoztatja a gyerekeket világszerte.

Filozófiájuk a „Design for kids – made with care” márkavonal vezérli, amelynek középpontjában olyan gyönyörű termékek tervezése áll, amelyeket fenntartható módon, természetes anyagok felhasználásával állítanak elő.

Gyűjteményükben rókákat, nyulakat, mókust és sündisznókat találsz. Emellett az elefántok, a tigrisek és a zümmögő rovarok is a természet fontos részét képezik. Minden termék tiszta skandináv megjelenésű, és minden részletre nagy hangsúlyt fektetve készül. Ezért a funkcionalitás és a játékérték kéz a kézben jár a modern dizájnnal.

Felelős termelés

A felelősségteljes termelés rendkívül fontos számukra. Minden játékukhoz és lakberendezési termékükhöz természetes anyagokat használnak, például tanúsított biopamutot és FSC-tanúsítvánnyal rendelkező fát. Tölteléknek előnyben részesítik a kukoricaszálat vagy az újrahasznosított poliésztert. A biopamutot peszticidek és rovarirtó szerek nélkül állítják elő, a minősített fa pedig felelősen kezelt erdőkből származik. Ezenkívül termékeiket beszállítóikkal szoros együttműködésben gyártják. Hisznek abban, hogy ez biztosítja, hogy termelésük a lehető legkisebb mértékben terhelje a környezetet.