Kérdése van? Hívjon minket! 06-70-612-4298

Taf Toys játékkártyák Tummy-time 12835

A baba oktatásának leghatékonyabb módja, ha olyan fogalmakat ismertetünk meg, amelyek érdeklik õket, mint például a színek, játékok, ennivalók, virágok, állatok vagy szokatlan minták és formák.
Ebben segít ez a 30 képbõl álló készlet, bababiztos tükör és 2 kártyatartó állvány. A kártyákon Savannah gyûjteményünk gyönyörû illusztrációi láthatók.

A készlet a babával együtt nõ, 3 fejlõdési szakaszt támogat.

Használja az egyedi mûanyag kártyatartókat a kártyák függõleges helyzetének és a bababiztos tükörnek a megtámasztására a játékhoz és oktatáshoz. Cserélje ki a kártyákat, amikor a baba csökkenõ érdeklõdést mutat iránta. Használja naponta legalább háromszor, körülbelül 10 napig, majd váltson új kártyatémára. Ezek a témakörök önkiváncsiságot és tanulási motivációt váltanak ki. A kártyák használata segít összekapcsolni a teremtést az agyban, és serkenti a tárgyak azonosítását, erõsíti a memorizálást, fejleszti a finom motoros készségeket, javítja a vizuális memóriát és növeli az önbizalmat.

Illusztrált kártyáink már az elsõ naptól kezdik fejleszteni a baba vizuális észlelését.

A 3 fejlõdési szakasz támogatása:

1. szakasz – 0 hó: A nagy kontrasztú színkártyák lehetõvé teszik, hogy a baba egyszerre csak egy képre fókuszáljon, és optimalizálja a stimulációt. Tökéletes a fej elfordítására vagy a hasi gyakorlatokra.
2. szakasz – 3 hó: Gazdag színek és egy bababiztos tükör segíti a baba vizuális észlelésének fejlesztését.
3. szakasz – 12 hó: Határozza meg a számokat és a mennyiséget.

- 15 db kétoldalas kártyakészlet (30 kép – a különbözõ témákat a babák különbözõ életkorú látásfejlõdési jellemzõi alapján terveztük meg.)
- bababiztos tükör
- 2 egyedi kártyaállvány.

Kétoldalas, matt felületû fóliát használunk tükrözõdésgátló kezelésként a babák szemének védelmére, beleértve a gyermekbarát lekerekített sarkokat is. Környezetbarát szójafestékkel nyomtatva, szag nélkül. BPA-mentes, PVC-mentes, ftalátmentes.

Mérete: 13,5x13,5 cm / 5,5”x5,5”
Tökéletes játék újszülöttnek 36 hónapos korig.

https://youtu.be/rfjfGAQ0bcU
Nincs raktáron
5 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Adatok
Márka:
Taf Toys
Cikkszám:
605566128351
Tömeg:
480 g/db