Kérdése van? Hívjon minket! 06-70-612-4298

Taf Toys csörgõ - Tuki a tukán rágókával 12695

Taf Toys Tuki a tukán csörgõ - rógákával

Aranyos baba csörgõ a Szavanna kollekcióból, puha madár figura zizegõ csõrrel, csörgõ gyûrûvel és hullámos felületû gyûrû alakú rágókával. Rugalmas mûanyag gyûrûvel könnyedén rögzíthetõ a babakocsi kapaszkodójához vagy a hordozó karjához
A Tuki a tukán színei ösztönzik a kognitív fejlõdést és a vizuális stimulációt
A szórakoztató Taf Toys játékkal való játék fejleszti a baba érzékszerveit, motoros készségeit és érzelmi intelligenciáját.

- BPA és ftalát mentes
- Mérete: 18 cm

Keresd a Taf Toys Szavanna kollekciójának többi darabját is a boltban: puha bébikönyv, játszõszõnyeg, kockapiramis, készségfejlesztõ játékkocka, játszószõnyeg játékhíddal, és a másik csörgõ figura: Dizi a zebra.

Figyelem! Ez a termék csak a tukán formájú játékot tartalmazza, a képeken látható többi játék külön vásárolható meg.

A Taf Toysnál megértjük, hogy a megfelelõ fejlesztõ játék kiválasztása gyermeked számára komoly döntés. A Taf Toys széles termékskálája olyan fejlesztõ játékokat kínál, amelyek megfelelnek a baba életkorának, és kihívást jelentenek, szórakoztatóak és inspirálják a képzeletet. Minden játékunk azzal a szándékkal készült, hogy elõsegítse a baba érzelmi, kognitív és fizikai fejlõdését a növekedés elsõ két évében. Célunk, hogy segítsünk babádnak megalapozni az egészséges és boldog fejlõdési utat.
Nincs raktáron
2 290 Ft
A vásárlás után járó pontok: 11 Ft
Adatok
Márka:
Taf Toys
Cikkszám:
12695
Tömeg:
75 g/db