Kérdése van? Hívjon minket! 06-70-612-4298

Taf Toys bébikönyv puha Tummy-Time Szavanna 12705
Taf Toys bébikönyv puha Tummy-Time Szavanna 12705
6 990 Ft

Taf Toys bébikönyv puha Tummy-Time Szavanna 12705

Taf Toys Tummy-Time Szavanna puha bébikönyv

Egy újszülött kortól használható puha babakönyv a Szavanna kollekcióból zizegõ töltettel, nagy bababiztos tükörrel, 3D tevékenységekkel, különbözõ felületekkel és puha rágókával.

PUHA BABAKÖNYV két oldallal a két fejlõdési szakaszhoz és zizegõ töltettel. Segít megtanítani az ok-okozatot, amikor a baba a gyûrögeti a halk hangot adó részeket.
1. SZAKASZ: (0 hó ) – A nagy kontrasztú színek, a bababiztos tükör és az arcrajzok lehetõvé teszik, hogy a baba egyszerre csak egy képre fókuszáljon, és minimálisra csökkenti a stimulációt. Segíti a csecsemõ érzékszerveinek és érzelmi intelligenciájának fejlesztését. Háromszög formában letehetõ a hason fekvõ baba elé, azon oldalát fordítva felé, melyen a kontrasztos képek, vagy a tükör látható. Akár már a gyermek elsõ napjától kezdve használható, hogy arra ösztönözze az újszülöttet, hogy hosszabb ideig maradjon hason.
2. szakasz (3 hó ) – A könyvecske lapjainak másik oldalával a nagyobbacska babák fognak jól szórakozni. Jellemzõi: gazdag színek, textúrák és 3D tevékenységek, beleértve a puha sörény-rágókát és a 3D oroszlánfejet a baba finommotorikus készségeinek fejlesztésére.
A KÖNYV ÖNMAGÁBAN MEGÁLL, hogy ösztönözze a játékot a hasonfekvés idején. Alkalmas hason vagy ülõ helyzetben történõ használatra is, és ösztönzi a szülõ-gyermek interakciót és a közös tevékenységet.
GYÖNYÖRÛ ILLUSZTRÁCIÓKKAL és multi-szenzoros textúrákkal, valamint szórakoztató 3D-s tevékenységekkel a baba számára. Segíti a baba érzékszerveinek és érzelmi intelligenciájának fejlesztését.
Könnyû, és könnyen összecsukható, így bárhová magatokkal vihetitek.

Nézd meg a Taf Toys Tummy-Time Szavanna puha bébikönyv videóját!

https://youtu.be/RhU4ov4Xwlo

A Taf Toysnál megértjük, hogy a megfelelõ fejlesztõ játék kiválasztása gyermeked számára komoly döntés. A Taf Toys széles termékskálája olyan fejlesztõ játékokat kínál, amelyek megfelelnek a baba életkorának, és kihívást jelentenek, szórakoztatóak és inspirálják a képzeletet. Minden játékunk azzal a szándékkal készült, hogy elõsegítse a baba érzelmi, kognitív és fizikai fejlõdését a növekedés elsõ két évében. Célunk, hogy segítsünk babádnak megalapozni az egészséges és boldog fejlõdési utat.


Újszülött kortól ajánlott.

2021-ben Made for Mums Toys Awards-on bronzérmes!!!
Raktáron
6 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 35 Ft
Adatok
Márka:
Taf Toys
Cikkszám:
605566127057
Tömeg:
283 g/db