Kérdése van? Hívjon minket! 06-70-612-4298

Taf Toys bébikönyv forgó Tummy-Time 13125

Kétoldalas, forgó babakönyv 3 fejlõdési szakaszhoz, fekete-fehér és színes illusztrációkkal.

Hozzon létre zörgõ hangot a könyv lapjainak pörgetésével, amely az ok-okozatról tanít, és serkenti a hason fekvési idõt. Serkenti a baba érzékszerveit és látásfejlõdését.

Kétoldalas, álló forgó könyv 3 fejlesztési szakaszhoz:

- 1. szakasz: 0hó - Vizuális stimuláció - A nagy kontrasztú színek és arcrajzok lehetõvé teszik a baba számára, hogy egyszerre csak egy képre fókuszáljon, és minimalizálja a stimulációt. Segíti a baba érzékszerveinek és érzelmi intelligenciájának fejlesztését.
- 2. szakasz: 3hó - Hasidõ - Gazdag színek és zörgõ hang a könyv pörgetésekor. A könyv önmagában is megáll a helyén, hogy segítsen ösztönözni a hason fekvési játékot.
- 3. szakasz: 8hó - Ülõ helyzet - forgasd és zörgesd, és ismételd meg! Az ok-okozati tanítások ösztönzik és serkentik a baba érzékszerveit és látásfejlõdését.

Egyedülálló kialakítás, beleértve a zörgõ hangot, amely segít meghosszabbítani a baba hason fekvését.
Alkalmas hason fekve vagy ülõ helyzetben történõ használatra, és ösztönzi a szülõ-gyermek interakciót és közös tevékenységet.
Arra ösztönzi a babát, hogy emelje fel az egyik kezét, és forgassa meg a könyvet, miközben a másik kezére támaszkodik. Kiváló akció az izmok erõsítésére kúszás elõtt.
Fejleszti a szem-kéz koordinációt és erõsíti a finom-motorikát.

Újszülött kortól ajánlott.

https://youtu.be/NqEUqDX6O_o
Nincs raktáron
6 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 35 Ft
Adatok
Márka:
Taf Toys
Cikkszám:
605566131252
Tömeg:
440 g/db