Kérdése van? Hívjon minket! 06-70-612-4298

Sun Baby gumi ugráló - Szarvas

A gumi ugráló  nagyon izgalmas szórakozás, amit a legkisebbek szeretnek! 

Az ugráló strapabíró, minősített gumiból készült, így nem áll fenn annak a veszélye, hogy játék közben átszakad. A gumi ugrálónak nincs mozgó alkatrésze, így ellenáll a leggondtalanabb kezelésnek is. A játék beltéri és kültéri játékra is alkalmas - csak fújd fel a mellékelt pumpával és már kész is! Kiváló szórakozás otthon, a kertben és a strandon.

 

Biztonságos

A gyermek gumi ugráló nagyon tartós, nem mérgező gumiból készült, amely megfelel az európai biztonsági szabványoknak (EN71-1, EN71-2, EN71.3 BPA Free).

Nem áll fenn annak a veszélye, hogy az ugró áttörjön az élénk szórakozás során. A játék profilozott, hogy a gyermek stabilan és biztonságosan ülhessen rajta. Puha kiálló szarvait könnyű tartani, felületük pedig biztos fogást biztosít. A lábai további tartást biztosítanak.

Pumpa mellékelve

Gyorsan fújja fel az ugrálót a készlethez csatlakoztatott pumpával, és rögzítse a játék alján lévő lyukat a műanyag szeleppel.

Gyermek fejlődését támogatja

A gumi ugráló nagyon jól fejleszti a gyermek motoros funkcióit. Támogatja a karok és lábak koordinációját, fejleszti az egyensúlyt és erősíti az izmokat.

Könnyen tisztítható

A felhasznált anyag nagyon könnyen tisztítható, még akkor is, ha a játékokat a szabadban használja. Csak törölje le a szennyeződést egy nedves ruhával, és már kész is.

Leírás:

Maximális terhelés: 40 kg

Tanúsítványok: EN71-1, EN71-2, EN71.3 BPA mentes

Méretek:

hossza: 61 cm

maximális szélesség: 27 cm

ülés szélessége: 20 cm

magasság (fülig / szarvakig): 50 cm

ülésmagasság: 27 cm

Gyártó
Sun Baby
Korcsoport
3 éves kortól
Típusa
Gumi ugráló
Nincs raktáron
9 090 Ft
A vásárlás után járó pontok: 45 Ft
Adatok
Változatok:
Szarvas - Szürke
Termék kód:
J06.016.1.1
Cikkszám:
5907478640279