Kérdése van? Hívjon minket! 06-70-612-4298

Rebael

A Rebael egy dán márka, amelynek cumijai természetes gumiból készültek, és 100%-ban egészségre semmilyen káros anyagot nem tartalmaznak. Párosíts minden ruhához egy Rebael cumit!

Tisztább és tartósabb cumi
A Rebael cumik tiszta természetes gumiból készülnek, hozzáadott vegyi anyagok nélkül, hogy a legjobb és legbiztonságosabb választás legyen a piacon. A felhasznált tiszta természetes gumi miatt a Rebael cumiknak hosszabb ideig kell száradniuk a gyártási folyamat során, mint azoknak a cumiknak, amelyekhez vegyszereket adnak a természetes gumi száradási idejének lerövidítésére. A hosszabb gyártási folyamat magasabb minőséget és teljesen tiszta, vegyszermentes cumikat eredményez.

Hosszabb élettartamú és biztonságosabb cumi
A Rebael cumik természetes gumiból készült szívórészét többször mártották be, mint más hasonló cumikét, hogy erősebb és tartósabb legyen. Ez azt jelenti, hogy a Rebael cumik tovább tartanak és nem színeződnek el úgy, mint sok más cumi. Ezáltal minden cumi hosszabb élettartamú és biztonságosabb termékké válik.

Helyben gyártott – Dániában készült

A Rebael cumikat Dániában gyártják. Az üzem orvosi minősítéssel rendelkezik, és a cumikat az EN 1400 szabvány előírásainak megfelelően gyártják.
Eleged van az olcsó cumikból, amelyek nem tartanak sokáig?
Ahogy a Rebael alapítói mondják: “Elegünk lett az alacsony minőségű, unalmas cumikból!” Ezért úgy döntöttek, hogy egyesítik a csecsemőipari cumiértékesítésben szerzett tapasztalataikat, a vásárlói igényekről, a meglévő cumik gyakori problémáiról és hiányosságairól szerzett tanulságokkal, valamint a vegyipar és a világszínvonalú műanyaggyártás szakértelmével.

Az eredmény a Rebael lett – mert a szülők vegyszermentes, tartós és biztonságos cumikat szeretnének skandináv dizájnban.