Gyerek játék

Nézet:
Sorrend:
-13%
5908446781079

A baba számára biztonságos festékkel díszítve.

A fából készült oktatási játékoknak van egy különleges tulajdonsága és tartóssága, amely alkalmas gyermeke életének legkorábbi pillanataitól való játékra.

Rendkívül biztonságosak és kellemes tapintásúak.

Pozitív hatással vannak a kisgyermek fejlődésére, javítják motoros képességeit és ügyességét, és fejlesztik a logikus gondolkodás képességét.

Szépen készített és természetes, színes fajátékok az egyszerűségük miatt ösztönzik a képzeletét és a kreativitást.

Ne unatkozzon, univerzálisak és rengeteg lehetőséget kínálnak.

Játszva tanítja őket, a gyermek gyakorolhatja a kézi készségeiket is.

A robosztus, ütésálló nagyon hosszú ideig használható, kicsinek is nagyon szórakoztató.

1 390 Ft
1 590 Ft
Kezdete: 2020.11.02 A készlet erejéig!
-6%
MD4002

Az apró séfek itt biztosan fejleszthetik főzőtudásukat ezzel a csodálatosan megalkotott, szép rózsaszín játékkonyhával. A könnyen összeállítható “séfek konyhája” tartalmaz egy hűtőgépet/fagyasztót, működőképes jégkészítő géppel, ami két “jégkockát” is tartalmaz, egy sütőt valamint gombokkal ellátott tűzhelyet, mikrohullámú sütőt, aminek tányérja forog, mosogatót mozgatható csapteleppel, bevásárló listát, állítható akasztókat, számos polcot és tároló rekeszt.

A részletgazdagon illusztrált összeszerelési útmutatóval rendkívül egyszerű a konyhabútor összeállítása. Összeszerelt állapotban kb. 90 centiméter magas, és közel 1 méter hosszú. A masszív fából készült szerkezetnek köszönhetően évekig kiváló alkalmatosság lesz a képzeleterő megmozgatásához, és a kreatív játékhoz. Kiegészítők külön vásárolhatóak.

66 490 Ft
70 390 Ft
Kezdete: 2021.02.24 A készlet erejéig!
-4%
MD9271
Teljes körű kiszolgálás egy autószervizben? Igen, ezzel a játékkal még ez is megvalósítható. A játékhoz tartozó két, kiváló minőségű fából készült autóval parkolj le a garázsban a mozgó lift segítségével, majd húzd át őket az autómosón. Ne felejtsd el tankolást sem, mielőtt a tolóajtó mögött található szervizbe viszed őket. Ez az autómosós, garázzsal is rendelkező játék fejleszti a finommotorikus képességet, a szem-kéz koordinációt, a problémamegoldó képességet és még a képzelőt is megmozgatj...
8 990 Ft
9 390 Ft
Kezdete: 2020.12.04 A készlet erejéig!
-6%
MD30130
Az „első játékom” igazán élénk színekkel, határozott mintákkal, bohókás arculattal járul hozzá a készségek fejlesztéséhez, miközben élénkíti a képzelőerőt – már a kezdetektől fogva! Gördülékeny lesz a játék ezzel a két, fából készült autóval, melyek a cikk-cakkos pályán csak úgy süvítenek lefelé. 12 hónapos kortól a gyermekek igazán el lesznek kápráztatva attól, hogy az autót a torony tetején felhelyezik a rámpára, majd ahogy gurul lefelé az autó, minden egyes fordulóban csilingelő hangot ad ...
8 390 Ft
8 950 Ft
Kezdete: 2020.11.13 A készlet erejéig!
-6%
J06524

A szép napok egész évben megvannak, és a kis család kimegy egy jót piknikezni! A gyerekek imádni fogják ezt a bőröndöt, hogy mindenhova elvigyék a sikeres piknikhez!

A tok 4 csészét, 4 tányért, 4 teáskanált, 4 villát, 4 kést és egy terítőt tartalmaz családjával vagy barátaival való étkezéshez.

Jó játékot !

12 990 Ft
13 890 Ft
Kezdete: 2020.11.14 A készlet erejéig!
-40%
J08089

Sokszínű fa daru vonat tartalma egy mozdony, forgó daru és 5 blokk különböző mágneses alakú. 

A gyerek jól érezheti magát a blokkok be és kirakásával a daru segítségével, miközben megtanulja az alakzatok és a színek kombinációját. 

A jobb biztonság érdekében szegecselt kerekek mindkét oldalon. 

A zsinór hossza: 50 cm. 

5 990 Ft
9 990 Ft
Kezdete: 2020.11.13 A készlet erejéig!
-20%
J07089

Ennek a 4 rejtvénynek köszönhetően segítse az állatokat, hogy csatlakozzanak az útvonalhoz, és ossza meg velük őrült kalandjaikat! 

Van egy elefánt, amely hajóval indul, a kacsa család az autóban, a béka, amely a világítótornyot őrzi, és a zsiráf, amely jégkrémes teherautójával járja a tengerpartot. 

A rejtvények rekonstruálása után játszhat olyan darabokkal, mint valódi figurák, mert megállnak! 

Ez a játék ideális gyermeke motoros képességeinek és képzeletének fejlesztésére. 

 Minden puzzle 3 vagy 4 darabból áll (összesen 14 darab).

3 990 Ft
4 990 Ft
Kezdete: 2020.11.13 A készlet erejéig!
-20%
J07090

A nap felkelt, még egy gyönyörű nap az állatok számára. 

Vannak disznók, akik felveszi széna, míg a tyúkok tartani a pajta, a tehén és a ló frolicking a legelőn és a szamár vezetés a traktort, készen áll a munka a földeken. 

Miután elkészítette a 4 rejtvényt, képes leszel játszani a darabokkal, mint a valódi figurák, mert megállnak.

Ez a játék ideális a gyermek motoros készségeinek és képzelőerejének fejlesztésére

Egy nagyon szép  ajándék ötlet, hogy felfedezzék a gazdaságot.

A doboz mérete: 25 x 4 x 25 cm

3 990 Ft
4 990 Ft
Kezdete: 2020.11.13 A készlet erejéig!
-25%
J02696

Ez egy párosító puzzle játék 36 lapból áll. 6 képből, amelyek mindegyike 6 lapból áll, az első az állat rekonstruálására.

Szórakoztató és oktató játék a játéktárában a gyerekeknek.

Játékleírás:

Legyél te az első, aki kirakja a 6 kártyából álló puzzlet.

A játék tartalmaz: 36 darab kártya

Játékosok száma: 2 - 5 fő

Játékzabály:

 

A kirakható puzzle száma attól függ, hányan szeretnénk játszani a játékot.

-      2 játékos esetén 3 db puzzle-t válasszunk, ez 18 darab kártyát jelent.

-      3 játékos esetén 4 db puzzle-t válasszunk, ez 24 darab kártyát jelent.

-      4 játékos esetén 5 db puzzle-t válasszunk, ez 30 darab kártyát jelent.

-      5 játékos esetén, minden kátyára szükségünk lesz.

 

Az egyik játékos összekeveri a kártyákat, majd leosztja azokat addig amíg az összes kártya el nem fogy. (csak annyi kártyát keverjünk meg, amennyire a játékosok száma szerint szükségünk van.)

 

Miután az összes kártya kiosztásra került, minden játékos megnézi a lapjait, hátha már most van több olyan kártyája ami egy konkrét puzzle darabja. A kátyák szélén látható színes sáv, segít beazonosítani, hogy melyik puzzle darabja van nálunk. (pl.: piros szegély - kutya puzzle)

 

A játékot a legfiatalabb játékos kezdi. A játékos húz egy kártyát a tőle balra ülő játékostól, majd:

 

-    Ha a játékosnak megfelel a kihúzott kártya akkor azt letszi az asztalra arccal felfelé, mutatva a többi játkos részére, hogy ő melyik puzzle-t szeretné kirakni.

 

-    Ha a játékosnak nem felel meg a kihúzott kártya, de van olyan másik amelyiket le szeretne rakni az asztalra, akkor a kihúzott kártyát megtartja és egy másikat tesz le, mutatva ,hogz melyik puzzle-t szeretné kirakni.

 

-    Ha a játékosnak nem felel meg a kihúzott kártya, és nincs is másik amit szívesen lerakna, akkor a kihúzott kártyát is megtartja, majd a következő játékos jön.

 

A játék addig folytatódik, amíg valaki le nem rakja a puzzle összes darabját.

 

Miért kell minden családba Janod?

 Az 1970-ben, Franciaországban alapított vállalkozás a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma a gyerekek és szüleik igényesen megmunkált és megálmodott játékokkal találkozhatnak a boltokban. A francia, kissé művészi stílus végigkíséri minden termék külsejét. Minden korosztály megtalálja benne a magának valót. A piciknek vannak fából gyártott játékok, húzogatós, tologatós állatkák, kocsik, benne színes kockákkal. Válogatni lehet a különböző hangszerekből, ügyességi és gondolkodtató játékokból. De gondoltak a nagyobbakra is: kártyák, társasjátékok, babaházak közül lehet választani. Grafikája, külleme egy különleges árucsoportot jellemez, de a csomagolása is fantáziadús, a társasjátékok, kártyák kis táskába vannak csomagolva, hogy később praktikusan lehessen a dobozában tárolni a játékokat…

1 490 Ft
1 990 Ft
Kezdete: 2020.11.13 A készlet erejéig!