Játszószőnyegek

Nézet:
Sorrend:
SKIP245411

A GEO játszószőnyeg tökéletes hely a játékra a kisgyermekek számára. Védi a babát a hideg padlótól, ugyanakkor megvédi a padlót a kiömlésektől, a színes krétáktól, véd a karcolások és egyéb sérülések ellen.
40 db háromszögével és 32 éldarabjával számos egyedi mintát és méretet készíthet, ízlésének és otthona igényeinek megfelelően.
Habszivacsból készült, rendkívül könnyen tisztítható (elegendő egy egyszerű nedves ruhával), és tárolni is könnyű.

Dekorációként használható, bababiztos szőnyeg, melynek segítségével számtalan trendi mintát készíthet az egyedi megjelenés érdekében. Úgy tervezték, hogy kiegészítse otthona dekorációját, miközben gyermeke kényelmesen és boldogan játszhat rajta.

Háromszög formájú habszivacs lapjaink könnyen összekapcsolódnak, mint egy kirakós játék, a kicsi játékterének végső testreszabása érdekében.


Mérete (összeállítva): 178 x 142 cm

SKIP307900

A faszerkezetű szerkezettel rendelkező baba tornaterem szokatlan kültéri hangulatot kölcsönöz. A nyomtatott hálós hátteret a kemping színhelye határozza meg, míg a plüss, alvó medve hasipárna ösztönzi a fejlődésben. A gyertyafényes, zenélő mosómedve és más természetbarát barátok segítenek a baba érzékszervi képességeinek fejlesztésében.