Nem kis pálya nagypályásoknak!Vidd haza ezt a 16 darabos szuper kiegészítő sínkészletet.Csakis haladóknak ajánlva! Hiszen ez a szett tartalmaz kisebb-nagyobb hosszabb-rövidebb, egyenes, kanyarodós sínt, sőt Y elágazásos megoldást is!Ezzel aztán igazán izgalmassá válik a játék.Akár önmagában, akár kiegészítésként, remek szórakozást nyújt kicsiknek-nagyoknak egyaránt.Kifejezetten kis kezekre méretezett, kiváló minőségű bükkfából készült, a legmagasabb minőségi és biztonsági elvárásoknak megfelelve

Utolsó darab! 
15 990 Ft

Szuper, világító elemes mozdony. Próbáld ki a sötét gyerekszobában! Előre és hátra is tud haladni, a haladás irányát váltógombbal szabályozhatod.

9 990 Ft

Minnie egér és mozdony

"Ó, milyen kedves ez a vonat!". Ez a rózsaszínű, retro Disney témájú gőzvonat készen áll Minnie Egér izgalmas vasúti kalandjára.

Minnie egér gőzvonat : A 32288 Minnie egér és a vonat illeszkedik az összes BRIO vasúti vágányhoz, és Minnie Mouse karaktert tartalmaz mozdonyvezetői viseletébe.

A BRIO vasúti rendszer része: Az ikonikus BRIO mágneses csatlakozásokkal ez a színes vonat más BRIO vasúti járművekhez és kocsikhoz is csatlakozni képes.

A 32288 Minnie Mouse & Engine 2 darabot tartalmaz: 1x Minnie Mouse Karakter , 1x Pink vonat.

6 290 Ft

Nagy sínszett 50 db-os, gondold ki milyen pálya lenne jó és építsd meg! 

Tartalma: 8 db rövid íves pálya, 8 db hosszú íves pálya, 4 db hosszú egyenes, 4 db közepes egyenes pálya, 4 db rövid egyenes pálya, 8 db mini egyenes, 2 db csatlakozás, 2 db rámpa, 2 db ütköző, 4 db támaszték, 4 db emelkedő sín

24 590 Ft

26 darabos szafari fából készült vonatkészlet gőzmozdonnyal, sínekkel, állatokkal, rangersorral és táj elemekkel. Csatlakozzon egy izgalmas szafarihoz a mobil rangerrel, és találkozzon a vadállatokkal.

Vigyázzon az állatokra a víznyelőnél, és segítse az őrzőt a beteg állatok gyógyszeres kezelésével. A BRIO World vasút minden eleméhez illeszkedik. Elősegíti a logikus gondolkodást és a finom motoros készségeket.

A favonat-kaland része egy parkoló, aki filmkamerájával rögzíti utazásának minden nagyszerű pillanatát, és gyógyszeres esetével kezelheti a beteg állatokat.

23 990 Ft

Jó vonatút! Az utazási élmény soha nem ér véget ezzel az akkumulátoros vonattal. Ez a modern vonat USB töltőkábellel van felszerelve, így hosszú ideig utazhat. A karmester biztosítja, hogy a vonat időben távozzon és megérkezzen.

15 990 Ft

Szerezd be a hiányzó kanyarodó vasút elemeket gyorsan, hogy máris kiépíthesd a saját, tökéletes vasútpályáidat! Ha éppolyan pályát szeretnél építeni, amilyet a fejedben elterveztél, hosszú és rövid, kanyarodó és egyenes sínekre egyaránt szükséged lesz. Itt van ez a négy darab kicsi kanyarodó sín darab, amelyekre épp úgy szükséged van, akárcsak a többi elemre. Apróságnak tűnik, de milyen bosszantó, ha épp ez hiányzik, igaz? A termék bármely más BRIO sínnel, ill. út szettel összekapcsolható.

Nincs raktáron
3 590 Ft

Ennek a nyolcdarabos mágneses fa vonat szettnek a tartalma: 2 körös vonatút, 3 kocsis vonat (mozdonnyal), híddal, állomással, fákkal több órás játékos pillanatokat ígér a gyerekeknek, miközben aktívan fejleszti a gyermek képzeletét és kreativitás érzékét, koordinációs képességeit. 2 éves kortól ajánlott. Fa játékvonatairól elhíresült, 1800as évektől minőségi játékokat gyártó svéd BRIO cég a világ egyik vezető fajáték készítője.

Nincs raktáron
20 590 Ft

Figyelem, jön a hajó! Hidat felemelni!

Ha jön a hajó, a kocsikat, vonatokat megállásra kell felszólítani, sorompót leengedni, és a hidat bizony fel kell emelni, hogy elférjen alatta egy nagyobb rakományhajó is.

Ez a kiváló minőségű bükk fából készült svéd BRIO termék órákra lefoglalja a gyerekeket, különösképpen, ha más, eme termékhez könnyedén hozzákapcsolható BRIO vonat és/vagy úthálózattal tudja a gyermek összekötni.

Mérete: 64,8 cm hosszú.

Nincs raktáron
13 990 Ft

Szükséged van még vasúti elemekre? Szerezd be gyorsan ezt a négy darab egyenes darabot, hogy máris kiépíthesd a saját, tökéletes vasútpályáidat! Ha éppolyan pályát szeretnél építeni, amilyet a fejedben elterveztél, hosszú és rövid, kanyarodó és egyenes sínekre egyaránt szükséged lesz. A sín mérete: 216mm. Apróságnak tűnik, de milyen bosszantó, ha épp ez hiányzik, igaz? A termék bármely más BRIO sínnel, ill. út szettel összekapcsolható. Brio a legkiválóbb minőségű bükkfából készíti játékait.

Nincs raktáron
3 990 Ft

Le-és föl emelhető mágneses sorompó. Ha a vonat jön, a sorompó magától leereszkedik, vagy máskülönben egy gomb segítségével is irányíthatod azt.

Bármely BRIO vonat és út szetthez tökéletesen illeszkedő kiegészítő darab.

Ez a kiváló minőségű fából készült termék 14,4 cm hosszú és 3 éves kortól ajánlott játék.

A svéd BRIO cég alapelve a gyerekek fejlődésének elősegítése, koordinációs- és képességfejlesztő kreatív játékaik világszerte híresek.

Nincs raktáron
7 190 Ft

A SMART Tech interaktiv  alagút körkészlete ideális bevezetés a SMART Tech Sound újoncok számára! A síngyűrű két interaktív alagutat és a SMART Tech Sound vonatot tartalmaz felvételi funkcióval. A szabadon elhelyezhető alagutak hatással vannak a vasúti játékra: Amikor a vonat áthajt rajtuk, pontosan azok a hangok hangzanak el, amelyeket a gyermek a mozdony piros rögzítési gombjának megnyomásával adott. Az ingyenes Smart Tech Sound App segítségével lehetőség van új hangok lejátszására a mozdonyon és az akcióalagutakon is. Jó szórakozást !

Nincs raktáron
31 990 Ft