Kérdése van? Hívjon minket! 06-70-612-4298

PETITE&MARS Játékasztal homokozáshoz és vízi játékhoz Sandy Max

SANDY – Játékasztal homokozáshoz és vízi játékhoz
A gyerekek imádnak a vízzel és a homokkal játszani! Kényeztesse őket ezzel a szórakozással bármikor és bárhol. Játék közben fejlődik a finommotorika, de a képzelőerő is. Ha meghívnak egy barátot, hogy játsszon velük, akkor szociális készségeket is fejlesztenek. Kezdődhet a pékek, régészek, kalózok vagy a tengeri világ játéka.
A víz és a homok helyettesíthető intelligens homokkal, kavicsokkal, rizzsel, hüvelyesekkel vagy tésztával. A képzeletének nincs határa. A különböző anyagok és textúrák érintése minden szempontból fejleszti a gyermeket. Vagy tegye el a formákat, és hagyja, hogy a gyermek füvet, gallyakat vagy mohát rakosgasson az asztalra, a játékállatoknak pillanatok alatt otthonuk lesz, és irány a szafari vagy az erdei kirándulás.
Tippünk: használja az asztalt, és készítsen Montessori-érzékelőasztalt gyermekei számára a fantáziája szerint.
SANDY MAX– Játékasztal homokozáshoz és vízi játékhoz
A játékos, színes és többfunkciós SANDY MAX játékasztalt gyermeke egyszerűen imádni fogja. Nagyon egyszerűen összeszerelhető, és a gyerekek is nagyon jól fognak szórakozni vele. 3 különálló rekeszt tartalmaz, amit megtölthet vízzel, homokkal, kövekkel, egyszóval bármivel, ami eszébe jut. Az asztalhoz 12 db játék tartozik, melyeket külön-külön is használhat, akár a homokozóban, akár a kertben, az erkélyen vagy a fürdőben. Az asztal kültérre és beltérre egyaránt alkalmas.
Jellemzők:
- 3 különálló rekesz
- 12 játékot tartalmaz (2 vödör, öntözőkanna, lapát, gereblyék, 4 forma, lyukacsos felhő, figurák, vízöntő edény)
- Erős és tartós anyag, könnyen karbantartható
- Külső és belső használatra egyaránt alkalmas
A termék méretei: 60 x 58 x 60 cm
Nincs raktáron
15
Kezdete: 2024.02.23   A készlet erejéig!
Megtakarítás 2 413 Ft
13 677 Ft
16 090 Ft 
A vásárlás után járó pontok: 137 Ft
Adatok
Márka:
PETITEMARS
Változatok:
Sandy Max
Cikkszám:
858512