Kérdése van? Hívjon minket! 06-70-612-4298

Tommee Tippee

Az angol Tommee Tippee 1965 óta létező, Nagy-Britanniában és Ausztráliában piacvezető, Amerikában pedig a legdinamikusabban növekvő baba márka. Termékei ma már több mint 70 országban kaphatók, melyek közül mindenki megtalálja a kedvencét, legyen szó a babakelengye összeállításáról, a pelenkacsomagolásról, hozzátáplálásról vagy akár a baba ápolásáról.

Closer to Nature cumisüvegek segítik összehangolni a szoptatást és a cumisüvegből táplálást az anyamellre emlékeztető forma és az azt utánzó lágy szilikon cumi működése következtében. Hasfájás-megelőző szeleppel ellátva. Mellszívók, sterilizálók, ötletes kiegészítők, amelyek kevés alkatrészből állnak, így könnyű összeszerelni és tisztítani őket.

Advanced Anti-colic cumisüvegcsalád kifejezetten hasfájós babáknak fejlesztve. 3 részből álló levegőelvezető cső segítségével csökkenti a levegőnyelés tüneteit, a beépített hőérzékelő indikátor pedig színváltozással jelzi, ha túl meleg az étel.

Ultra cumisüvegcsalád egyedi, odalra elhelyezett cumival, hogy az utolsó kortyok is kényelmesen elfogyaszthatók legyenek az üvegből, végig ugyanabban a testhelyzetben tartva a babát.

Sangenic TEC és Simplee Sangenic higiénikus pelenkacsomagolók a kellemetlen szagok és baktériumok ellen. Pelenkatartó vödör többféle színben, antibakteriális filmréteggel ellátott utántöltők különböző kiszerelésben.


160termék